Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 新手試影MEDICOM昭和直立騎士圖

個個一雙一對...好有情侶FEEL:35:
個個一雙一對...好有情侶FEEL
改咩名好? 發表於 6-1-2012 01:22 PM

THX 十卜:shy:, 我仲差怨念嘅RX 機體同生體:help:嗚呀...........屎人MEDICOM幾時出DX:no:我最想要E對. 仲有想PS3出RIDER卡GAME等我可以喺屋企同小朋友玩:angry:唔洗去反斗城陪小朋友排隊{:3_148:}
好毒呀,好毒呀:63:
THX 十卜, 我仲差怨念嘅RX 機體同生體嗚呀...........屎人MEDICOM幾時出DX我最想 ...
ZIN 發表於 6-1-2012 01:29 PM

直頭買部機係屋企玩囉....
回復 19# 改咩名好?

:63::63:普普通通出面遊戲機鋪果D新機都要幾雞嘢.......我諗如果有得賣, 我諗要近10雞:63::63:
昭和10感動集結~
好毒呀,好毒呀
Oldcat 發表於 6-1-2012 01:35 PM

無毒架,易入口,有糖衣包裝:63:
回復 14# ZIN

我連玩玩具既時間都冇... 跑步呢家野, 已經冇望:67:
呢個係一個好好keep fat既藉口:66:
回復 17# ZIN

曾經何時擁有過 RX 機體同生體, 最後都係放走左...
因為對眼實在太唔通透 期待將來M記重出啦!
Zin大大D post 實在太熱血喇:$
回復 24# 甘大滋

但我好想要:help:有人肯割愛比我就好:DD
回復 25# il168

言重咧:64:大家睇得開心就好啦:77:
回復 26# ZIN

Zin兄... 相信當你高追之後發現新品同當年既技術差距, 就唔會咁講...
我都係太愛佢地, 所以高追左既其中一人
回復 28# 甘大滋

唔會, 我係一心想同佢地改造:)
回復 29# ZIN

:35: 我有諗過可惜冇相關技術呀....