Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.94~~~空降的白色怪人~~~Eternal Red Flare

十卜夜襲者 (Night Raider) :34: :34: :34:

話說呢種安裝斗篷嘅設計,係 SIC 上面應該就幾一流,但係 SHF (主材料為 ABS)之下,好大可能會變成一種(對玩家嘅)負累 :69:

小弟冇睇過大道克已篇,但係心諗也許 Never 一班死人(記住:佢地其實都唔係自願死而復生嘅)係有心想打破加諸自己嘅宿命(作為不死嘅兵士),但係最終都唔能夠如願;佢地既係施虐者,亦同時係受害者 :78:
藍E左腳關節好鬆 唔知紅E有冇修正翻?:80:
還是大道克己的好
kanono 發表於 5-1-2012 11:52 PM
這個當然~~~~~~:66:
有舊模..
utopia出場夠多
但........
kanono 發表於 5-1-2012 11:58 PM
Utopia 點解唔出呢~~~~~~~~:68:
回復 13# kanono

utopia 出就好了.....
可惜之前魂商品化投票中都上唔到10大
E家又過左那麼長時間
睇怕都唔會出了......連不可動都沒有......:die:
十卜some大先~~:71:
套斗篷個時我都好驚隻角會斷.....:(
十卜SOME大既快靚正好帖:71:
今次小弟個隻既QC好好,所以小弟都幾鍾意:73:
多謝 Some大 報告~
真係會被你毒到呢...我也 15, 16 中....
因對兩隻也沒愛,愛的只有 Eternal Red Flare 中的新斗篷..... :63:
十卜夜襲者 (Night Raider)   

話說呢種安裝斗篷嘅設計,係 SIC 上面應該就幾一流,但 ...
garykctse 發表於 6-1-2012 12:16 AM
THX gary 兄支持~~~~夜晚出帖好處係網路無咁擠塞~~~:77:
你對 Never 見解 OK ~~~~我都同意~~~:73:
藍E左腳關節好鬆 唔知紅E有冇修正翻?
grds 發表於 6-1-2012 12:18 AM
紅E 啲關節收緊咗啦~~~當然包括對腳啦~~~:)
回復  kanono

utopia 出就好了.....
可惜之前魂商品化投票中都上唔到10大
E家又過左那麼長時間
睇怕 ...
lhfsamuel 發表於 6-1-2012 12:45 AM
紅E 會唔會係 W 系列最後一隻 SHF 呢~~~:(
十卜some大先~~
套斗篷個時我都好驚隻角會斷.....
我乜都冇曬 發表於 6-1-2012 12:49 AM
真係要小心撳個頭呀~~~:o THX 我兄支持~~~~:)
some大連呢隻都有買~~:50:
加頭順我寧願佢出UTOPIA DOPANT好過呢隻...
不過站響笨大角度,有得一模多用,又點會唔出呢隻...
support
紅E裝唔到斗篷??
我個人覺得紅色位靚個藍色位:35:
點解兩隻E都有D黄:62:
冇斗篷真係好齋....
十卜some 大
呢隻連玩具店display都懶得去睇, some大既post點都look 一look 啦...隻野真係無乜特別, 又一笨大屈機作....:42:
Eternal Red Flare真係好雞肋~~~:(
我加上過火拳effect件玩,玩味不錯~~~:$
十卜some 大
呢隻連玩具店display都懶得去睇, some大既post點都look 一look 啦...隻野真係無乜特別, 又一笨 ...
virtualman 發表於 6/1/2012 09:49

又真係幾屈 $$$, 同 CJGX / CAX 一樣, 係戲度出左超短時間咁又出一隻 :69: