Toysdaily 玩具日報

查看: 7605|回復: 19

[Hot Toys] Hot Toys 發售日未定: 1/6 Action Figure Iron Man - Iron Man Mark I Ver. 2.0

Hot Toys 發售日未定: 1/6 Action Figure Iron Man - Iron Man Mark I Ver. 2.0
好!终于来了,等了很久
幾唔知入唔入好,留錢入這個還是入黑豬豬俠呢?:56:
兩隻野起碼都要等成年,隻MARK 1可能唔止添,大把時間你儲錢啦,不過隻豬豬人我就唔入了,等新果隻好過
豬豬人新舊都要儲:34:
有隻紅豬就算,隻隻都儲太浪費了,唔同色多個頭多個地台又出多隻,
其實就咁睇呢張相跟本就同舊果隻一樣,辨都未做好就放定風先,雖然其待,不過自從mark v開始就跌價,睇下黎緊隻mark 2出面賣咩價位先決定訂唔訂,mark 2都插水呢隻都好難唔插了
幾唔知入唔入好,留錢入這個還是入黑豬豬俠呢?
月心 發表於 5-1-2012 02:30 PM

起碼有 6-7 個月時間你儲, 如果係自己鍾意既點解唔入 ?
每個月儲五六百, 出街食少幾餐飯, 捱吓公仔麵 lor.
頭像被屏蔽
韓國FIGURE師Lalla上色,水準好勁呀!
http://blog.dreamwiz.com/ubchongik
舊模新色希望唔會等太耐啦.
其待!!!      :sad:
回復 10# Toro

真係唔錯喎佢d作品:35:
回復  Toro

真係唔錯喎佢d作品
rockcham 發表於 5-1-2012 07:24 PM

有冇睇過佢隻植髮浪客行,勁到PK!
回復 8# Mr.DL

因為下年有新隊長和batman要入,所以這兩隻只想入一隻
而且重有3A 7骨,我覺得今年可能出兩隻
所以唔可以買咁多,唔想入玩具地獄:56: