Toysdaily 玩具日報

查看: 7905|回復: 15

[新品消息] 2012年居然無野買?

剛剛睇完Bandai網, 發現今個月無野arm, 打後2月中一隻, 真係好好.

1月- NIL

2月- 天のゼオライマー (スーパーロボット超合金 )
隻志雷馬我居然走佢定左, 好驚會炒.

3月- マジキング (スーパーロボット超合金 )
隻魔法戰隊好有形, 張開隻Wing時.

剛剛醒起隻Black Getter repaint 版2月出, 留番來買佢就fit曬, 不過唔知會唔會delay????
我等4月天蠍,,,,,,,,,,,,,,,,,
暫時頭半年我要買15隻...:70:
不過巴打一隻超合金可以抵我玩既三隻:73:
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
無勒, 想買個d連訂都訂唔到
其他留返笨大用黎自己儲啦:78:
玩具係長期抗戰:36:
年頭冇唔代表今年荷包可以健康成長:34:

(不過你一隻合金夠我買好多心頭好:50:)
冇野中係好事黎...
:$
我都覺得無野中係好事, 荷包可以慳番d:$
但無野買黎玩果一個月硬係覺得周身唔聚財, 最後都係會搵d 舊野/減價野買......:no:
諗緊神話 D 檔期...
2 月 - 無料到出返冥鬥士
4 月 - 天蠍 EX
6 月 - 斷估係星矢 EX

8 10 12
如果咁計 , 得返三個 SLOT , 當佢出晒黃金 SAINTS ,
2012 年頂多得四隻十二宮 EX !
但我估中間會 SIP D 野 , 即係只得三隻 !

唉死... 佢應該又係 EX 都想出返幾年 !
又無限 LOOP... 之後出 DX 版 / APPENDIX 版 / 乜乜物物版...
:DD
1月fourze set kiba 加可能買既甲蟲俠 除左甲蟲 其他訂左...只係找好少錢尾數
2月 天空 加可能買既帝拿
3月 metal build freedom 同fourze electri 訂左 找數都唔係話太多....
4月 暫只知應該會買d arts果隻persona
1月fourze set kiba 加可能買既甲蟲俠 除左甲蟲 其他訂左...只係找好少錢尾數
2月 天空 加可能買既帝拿
3 ...
果汁先生 發表於 5-1-2012 12:34 PM

甲蟲俠我找熟鋪同瑞記ORDER算, 費事自己搵.
呢家先年頭~
言之尚早~
"已經冇野好買"呢個念頭在玩具路上出現過不知幾多次
但好快又會消失~
係, 係好事, 事關有隻EX Black Getter Repaint 等我出血.........................:69:

冇野中係好事黎...
小堅 發表於 5-1-2012 10:49 AM
都係等今個月sic幽氣呀,頭像呀,同4月ex天蠍,...之後未有心水....,銀包重好安全
頭像被屏蔽