Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 【一人一票】2011年話咁快就過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

Mostly spent under $20,000 here!  Reasonable!

Less than 10 crazy guys spent more than $60,000.  ...
Douglas.M.Saint 發表於 4-1-2012 10:40 PM

Honestly 2011 is really a crazy year, loads of great toys:(
hope 2012 can buy less:o
(but HT just announce Robocop 2.0 will be released:oh: )
2011既使費係2010既double:44:
嘩~~~ 真係無計過, 要諗諗先! :DD
10001-20000........ :30:
50000左右................................
只係初步估計,已經成3皮……
下年真係想收山一下,等可以去下旅行……<<<<但訂單已經去到5月~:66:
真係好開心自己有能力&#25283;倒兩萬蚊出&#22175;買玩具!:71:
買得開心、玩得更開心!:43:
5-10K:30::30::30:
$1000-$3000
貴有貴玩平有平玩姐~
大家玩得咁開心就得啦~
也&#36133;了不少呢。。。。。。。。:ice:
我諗都係6000左右掛~屋企無位既關係, 唔係買咁多
起碼都一萬以上二萬以下吧
唔覺唔覺自己都買左唔少:49:
上年已經係多方壓力下很忍得手,都不知不覺洗&#21655;皮幾&#22050;..........................
:47:
4077..................
$20001-40000...
有多冇少...