Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 【一人一票】2011年話咁快就過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

I agree with not showing who voted on which category.
Just the final result is good enough.

One reason I participated is because it doesn't show who voted what.
Dick.Pro bro, if u are changing the visibility, please delete my vote. Thanks. :64:
比起大家, 我果"萬幾"真係好自卑....:56:
比起大家, 我果"萬幾"真係好自卑....
10alanyuen 發表於 4-1-2012 09:48 PM

我用左39580(連外幣兌換港幣)...洗得多好咩?...:80:
太約18000-19000
小弟開左自己嘅舊post list想計下,影左相嘅figure值幾多,點知計左半版已經唔敢計落去.....
剩係一隻真三一都5000蚊啦,再加埋其他啲超合金,真係駛咗幾皮嘢唔多覺
我只係一個窮人...
但今年真係洗左好多錢買玩具...二萬以上...(當然 有人會覺得二萬好少 但我兩個月以上先搵到依個數)
因為有幾個月顛左...每個月洗4-5千...
我依家都好驚黎緊會點...
依家話畀自己知 每個月 洗5百至一千好了...
已經畀女友話我會畀玩具壓死...
呢D野唔計好過計XD

我應該係$20001-40000
Mostly spent under $20,000 here! :) Reasonable!

Less than 10 crazy guys spent more than $60,000. :58:
le個投票令我好有罪惡感:56:

10000左右:50:
不過諗番2011, 當中真係4 5千比左限定兩個字(特別係魂限):53:
無計清楚~
不過只買SDX, GUNDAM CONVERGE, 幾隻ROBOT魂~
應該頂多都係一皮野~
如果FIX同ZEONOGRAPHY繼續出o既話~
個數可能會大d~
好彩~

其實銀碼大少都係其次~
最緊要量力而為~
玩得開心~
三皮幾至四皮幾…
Lego都用左兩皮
Gundam Coverge半皮
其他都有一皮多d
2000幾啦