Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 【一人一票】2011年話咁快就過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

:49:个人觉得學生仔選5000到10000....算好多了吧.....嗚嗚嗚

有共嗚~ 我己經使咗$5001-$10000 . :80:

邪惡HT,出親都咁正:75:
HK$2993.5...拉打頭條數最大,其次係SHF,最後係扭蛋...
2012開始開個excel file先!
常威 發表於 4-1-2012 05:58 PM

我都用excel记录自己每天使费13年了。所以,清楚花了多少买玩具。我觉得一般人随着人工增加,开支自然增加。。。。。。上年,我买了28xxx的玩具,破了13年来的记录。
PS3和GAME計唔計................:(
山窮水盡.... :31:
上半年買好多,好彩下半年禁住左:(
買彈珠人都用左二萬幾
計埋其他野三萬銀以上
$10001-20000

因為下半年係咁追DX野:56:
2萬內,相當節制.........
2萬必過:47:, 應不超過4萬:58:~ 都是8~9都是花於老變~ 其他是HT同合金魂等:44:
I have voted......... But why cannot see who vote in which catagolary now?  :?

Dick, blocked and amended the order already?
如果我係話我錯將兩個字掉轉左,你估你會唔會信丫嗱。。。

btw 如果想睇,不如search下我 ...
sundaydriver 發表於 4-1-2012 05:52 PM

我信架..我信你唔會呃我架:no:
最貴係咪佢:(定係仲有:shiny:
OK,但上TD唔買玩具....有咁既定力嗎?
HAHA
Dick.Po 發表於 4-1-2012 05:47 PM

大把學生買不起玩具laa ~

當然大把學生又用緊iphone~

Category 10:(..........