Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Marvel Legends 英雄矚目登場

睇介紹7合1果位角色好似好勁, 但睇隻玩具造型又唔係咁吸引!
如果我買到gr, 可以比件配件大ken兄!!
gumng 發表於 4-1-2012 05:30 PM

真係很多謝 gumng兄的盛情,實在令我很感動 :handshake:
不過,我相信我上雅記或e記慢慢找都有機會入到的,
如果大家都能散買到的話。。。。
當日係未得"何B底"有得賣? 我打去反城, 話CHECK唔到有新ML到..
回復  大ken

咁你好可能要自己買隻klaw同constrictor la
Assassin 發表於 4-1-2012 06:42 PM

Assassin 兄是指大家對這兩位仁兄無甚興趣吧!
:67:咁又係,論人氣度和型仔指數,這兩位在這set包尾,應該都無ching會單入,
入得佢地,都會full set入吧。。。
看來我的春秋大夢泡湯了:die:
回復 78# 大ken

constrictor 都有可能揾到個配件,klaw真係最難啦,加油!!
回復 75# Firewalker27

外國MNC係咁架la, 地區分部都係做execution個part, 策略同計劃都係外國呀頭話事機會較大
不過小弟作為一個畢(失)業生都幾想做hk鞋佬 :66:
回復 54# Duraxyll

想問下DURAXLL 大大果SET 仲有D 咩?
回復  Duraxyll

想問下DURAXLL 大大果SET 仲有D 咩?
安杜力c 發表於 4-1-2012 08:29 AM

Neo-Classic Iron Man.
:80: 依家佢成日將D MU 放大就算
依家佢成日將D MU 放大就算
安杜力c 發表於 4-1-2012 10:37 PM

外型係差唔多,不過6”胸同腰關節唔同,手掌亦有關節!
但屋企無位了,主力都係3.75"算了!!
回復 82# Duraxyll

Duraxyll兄 有冇多d相圖睇
回復  Duraxyll

Duraxyll兄 有冇多d相圖睇
kaselai 發表於 4-1-2012 09:51 AM

無呀, 淨係NYCC/SDCC出過幾次d相.  美國網上都未有得訂.
雖然很喜歡,但是價格太高的話確實短期內沒有資金購入~~~光是玩3.75寸就很辛苦了~~窮人不容易
回復 87# kingraider

x 2, no $ and space to add Marvel Legend line
:36::36: 3年前開始中ml 毒   依家都買左好多toybiz 野

:36:上年知道佢會出番hasbro ..........已經決定要入!!!!
頭像被屏蔽