Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Marvel Legends 英雄矚目登場

7隻不連特別版 !)XX,因特別版未知會否一箱有一隻,要到貨時才知道,不過到我冇咩嘢影響,我只係想要 Iron Man 藍版,其它要睇過實物才決定。

編按: 價錢討論請往玩具情報區, 謝謝
橙火ghost rider特別版...鞋佬你好野...
藍火唔死去做特別版?!
superterry 發表於 2-1-2012 09:02 PM

呢個Ghost Rider,藍火先係正常喎......
回復  gumng

gumng兄點會估唔到呀
個個想要steve/thor/iron man三大頭, 邊個買constrictor, klaw ...
Assassin 發表於 2-1-2012 11:59 AM

Hope Summer既pre-order係bbts一早sold out左喎
回復 33# Devil_Fudou

我係估大路香港人既taste, 外國唔同都正常既 :(
回復  Devil_Fudou

我係估大路香港人既taste, 外國唔同都正常既
Assassin 發表於 3-1-2012 01:00 AM

Hope係近年一個非常重要既角色,唔只對X-Men,對整個Marvel都係,唔入就走寶喇!XD
回復 35# Devil_Fudou

如果搵到靚qc我都應該會入 :66:
i want only hope summer tho..... only interested in heroine.
anyone who doesn't want her please email me^^;
Hope係近年一個非常重要既角色,唔只對X-Men,對整個Marvel都係,唔入就走寶喇!XD
Devil_Fudou 發表於 3-1-2012 02:33 PM

agree! my pick is SR, Hope and GR! Thor i am happy with my SDCC and MS version...but i may finally buy whole set...repeating the same history my my Toybiz collection...:(
回復 32# Devil_Fudou

請問藍火同紅花有咩嘢分別?
agree! my pick is SR, Hope and GR! Thor i am happy with my SDCC and MS version...but i may ...
Grimlock 發表於 3-1-2012 02:40 PM

Oh! 你入full set?
噤唔洗訂la!
其實如果係INS 果度  到時現貨係咪都係咁的價?
回復 40# gumng

o..i mean i usually pick and buy, but finally buy it all...one by one...:(
回復 41# 安杜力c

我覺得應該未必會,可能會有一至兩款奸角會跌價,但今次出埋建議零售價,點睇就算唔炒都唔會低得過建議的價錢;雖然我早前只買了玩具展時出的特別版雷神,覺得質數都唔錯,所以今次先夠胆訂一套,始終孩記d樣板永遠係最正,但現貨就怕怕。:70:
回復 43# jackkei

我反而覺得唔會炒得起, 你睇下e家marvel d野行貨派多左好多, 吉吉豆豆灣仔旺角yahoo任你買, d鋪又知marvel好賣入貨又多左, 都唔會敢炒得去邊

都係個句, 各位兄弟唔好買炒貨
回復  jackkei

我反而覺得唔會炒得起, 你睇下e家marvel d野行貨派多左好多, 吉吉豆豆灣仔旺角yahoo任你 ...
Assassin 發表於 3-1-2012 05:47 PM

斗斗有果d好嘢咪一樣兩,三日比人買哂,留底果d.......