Toysdaily 玩具日報

查看: 7384|回復: 46

[個人收藏] [價錢帖]Robot 魂 重戰機 Calvary Temple

:78:

:78:

:65: 大家好!!!!!新年快上!!!Happy New Year......!!!

新一年開開心心報個摸頂價先............船...衫狗( 入手:34:

講真...有得出都心願law....咁理佢平貴咩.......:43:

開盒....主體C Temple...4隻替換手...劍X2...槍X2

首先泥個footjob先......腳趾活動度...大睥180度轉向:71:

腳眼ball joint..腳掌亦加關節....貼地性良好:handshake:

:42: 如果上dd色....小腿內構會更出色:42:

膝頭屈曲度.....無得彈:$

膊頭未端塊蓋係可動的...正常mode.:$

縮入mode.....:35:

比較分別:)

到手肘....滿以為90度屈已係極限 :63:  

原來仲有得屈呀 :handshake:

再睇埋上胸.....chisinka...可以咁拗喎 :38:

頭部特寫.....details...綠色係軟膠.... :77:

Review.....進入pose篇:43:

*******完!!!!多謝捧場:64: *********
D POSE扭得好正,新年快樂:77:
我看過實物, 膠味太重,  所以沒買
雖然冇合金件, 不過盒野幾重下, 相信用左幾多PVC料, 放得耐應該會好似REVOLTECH和FIGMA咁出晒"油"
造型可動一流, 膠感都係一流.

都係個句, 呢隻嘢要買嘅人點都會買. 唔買嘅人靚一靚都唔會買.
唔係fans,而且真係好膠。:70:

但係Robot魂真係好好扭!!:71:
happy new year~~~~:DD 影得好靚 :shiny:
Happy New Year my Friends !!!

great moveable !!

wbbb 's pose very Good !!:$
pose 靚 :handshake:, 十卜! :71:
1/1 就有好野睇,雖然隻野我唔識,但點都要俾隻手指你:71:

B 哥擺既 POSE 次次都係咁正
B爺有心有力,一月一日出既post,點都要支持!:43:

............而且........而且睇睇下有D中,好似比你毒到小小!考慮考慮!:67:
B大佬嘅POSE好毒, 相亦勁清, 因此...加倍覺膠.

BANDAI肯出呢款, 真係認真諗過想幫襯.

I LIKE THIS ONE:

B爺有心有力,一月一日出既post,點都要支持!

............而且........而且睇睇下有D中,好似比你 ...
常威 發表於 2-1-2012 12:47 AM

準備定滲線吧啦, 威大有邊次比人毒完唔身痕呢?
雖然冇合金件, 不過盒野幾重下, 相信用左幾多PVC料, 放得耐應該會好似REVOLTECH和FIGMA咁出晒"油"
redfish 發表於 1-1-2012 04:55 PM

似REVOLTECH和FIGMA咁出晒"油"

唔係掛??

figma.都會出油咩?

:ice: