Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 一對單鼻陪我倒數

早幾日已經收倒,到今日先有時間開盒,其實我鐘意双鼻多啲,不過多得各大大嘅靚相分享:73: 令我情不自禁又愛上單鼻,心諗点都要入番一對看吓門口,就係咁,呢個元旦有多兩個人陪我啦:34:                                                                                                                                                                                                     2012大家繼續放毒,唔好比佢停!!! 另外加埋dwnw影大合影幾張 多謝分享!Happy new year!:77:
wah, wah wah.......
真係毒得好緊要
您的JJ長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好多長鼻牙~:no:
好毒阿!:66::66: