Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幪面超人OOO - ALL OCC COMBO Part 1 - Part 5【多圖!!】

睇呢幾個POST就諗起OOO網絡版. 有集講映司UP晒咁多個亞種出黎....
anson1319 發表於 28-12-2011 07:06 PM

anson1319:
師兄有無 Link 分享呀~~ :57:

====================================
nice photos...............
linkchan 發表於 28-12-2011 09:18 PM

linkchan兄:
謝謝支持~

====================================
OCC very good
假面騎士ooo 發表於 28-12-2011 10:26 PM

假面騎士ooo兄:
多謝支持呀~
師兄有無處 OOO 玩具? :handshake:
你ge慾望、大愛、心力、耐性同毅力..我只有....
張張都吾同動作你吾咩..
takeshi 發表於 29-12-2011 12:06 AM

響兄,好耐無傾喇~
預祝響兄新年快樂!步步高升!

真係影相都影到眼花,所以開頭有影漏,到 Part 3 打後要整個 list 出黎,
mark低邊D影左邊D未影 :DD

其實今次緝相與 bandai 套預定自組大膠全製霸打了個平手~ :78:
幸好 Bandai 也沒有使出禁斷的「PUTOTYRA亞種聯組」,
不然我就輸了~
:DD
暫時只有OCC做到咁多個combo~~~~真係 load 圖都 load 咗好耐~~~~ THX fktuen 兄有心分享~~~~
Somebody_Ex 發表於 29-12-2011 09:14 AM

多謝 Some大 連環支持~ :64:
今次 D 相大左小許...本來也打算參考 Some大 相的尺寸,
但因打算分開幾個 post,以為大D無所謂 :DD

好耐無上 TD, miss左好多 Some大的報告~
唔知 Some大 有無出埋 OOO 水系怪人的 report? :handshake:
fktuen兄, 我合併左 part 1~ part5 方便大家一次過睇晒, 同埋已經 fix 好晒所有既 link. d 個 post 絕對係  ...
Vince 發表於 29-12-2011 10:16 AM

Vince兄,多謝你不厭其煩合併晒 Part 1-5,仲連 Link 都 fix 好晒~ :handshake:
要你做 extra work 不好意思.:64:
下次會整細 D 相,方便觀看~ :77:
好強大的陣容!!
superhin 發表於 29-12-2011 10:24 AM
c hing究竟有幾多隻呀 , 睇到我眼都花
tassadar 發表於 29-12-2011 10:24 AM

superhin兄 & tassadar兄:
謝謝支持~ :77:

其實得六隻,不過可合體分離,所以好似好多隻咁~
不過先前有 TD 師兄出過 post, 真係有廿幾卅隻!! :@
Vince兄,多謝你不厭其煩合併晒 Part 1-5,仲連 Link 都 fix 好晒~
要你做 extra work 不好 ...
fktuen 發表於 29-12-2011 12:00 PM

其實 可以係 post 內 resize d 圖 ...
example ...
  1. [url=https://lh6.googleusercontent.com/-zhY_QF4Mz_M/Tu3gTKhsYVI/AAAAAAAAAfI/Rr9Y5sKt9Nw/s800/01.jpg][img=300,0]https://lh6.googleusercontent.com/-zhY_QF4Mz_M/Tu3gTKhsYVI/AAAAAAAAAfI/Rr9Y5sKt9Nw/s800/01.jpg[/img][/url][url=https://lh6.googleusercontent.com/-N2NLPWP-J4w/Tu3gTgnCi6I/AAAAAAAAAfM/Od2O2CI1QOM/s800/02.jpg][img=300,0]https://lh6.googleusercontent.com/-N2NLPWP-J4w/Tu3gTgnCi6I/AAAAAAAAAfM/Od2O2CI1QOM/s800/02.jpg[/img][/url]
複製代碼

不過其實會幾 煩 ... :30:
其實 可以係 post 內 resize d 圖 ...
example ...
Vince 發表於 29-12-2011 12:10 PM

Thanks for the advice~ :77:
也試過這方法,但因為張相 MB 數值無變,所以 load 相也好似一樣快慢
回復 71# Vince

:64: 謝謝 Vince兄 加這貼入精華! :handshake:
響兄,好耐無傾喇~
預祝響兄新年快樂!步步高升!

真係影相都影到眼花,所以開頭有影漏,到 Part 3 打 ...
fktuen 發表於 29-12-2011 11:51 AM

我都祝你新年利是多,(玩具)買到一蘿蘿!:77:
甘不如你出埋禁斷聯組,打低bandai la..:34:
我好似有張全製霸圖,找到post比你~
Fourze..相信你無入?
真係影得好好呀~
嘩嘩嘩,真係好鬼正呀,大大果然超愛OOO:71:
你已經俾慾望支配左喇~!!!
每一張相都有值得學習既地方~!!
:71::71::71:
:handshake:強帖留名
我都祝你新年利是多,(玩具)買到一蘿蘿!
甘不如你出埋禁斷聯組,打低bandai la..
我好似有張 ...
takeshi 發表於 29-12-2011 10:04 PM

現在玩具太多了,正在賣咁D出去,因為開始減買了呢~ :(

先前入左本書,所以張全製霸圖我有喔~ 不過唔知係咪響兄講的兩張~ :77:

至於 Fourze 呢,我入了三隻 FMCS 01 (base state),02 (Eleck State),EX (Rocket State)....
竟然是被劇女的女女吸引了,順帶接受了 Fourze.... :(
真係影得好好呀~
Aluzi315 發表於 5-1-2012 09:09 PM

Aluzi315 大大

多謝支持~ 不過有好多張D黑色黐左地....:42:

=============================
嘩嘩嘩,真係好鬼正呀,大大果然超愛OOO
rockcham 發表於 5-1-2012 09:21 PM

rockcham 大大
Thanks for the support! 我也被欲望支配了! 哈哈哈哈~~ :34:

=============================
強帖留名
ZIN 發表於 6-1-2012 12:26 AM

ZIN兄,多謝支持~~~ :64: