Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幪面超人OOO - ALL OCC COMBO Part 1 - Part 5【多圖!!】

一次發咁多,辛苦晒啦!!!!!!!!
ivan0012 發表於 28-12-2011 11:07 AM

雖然一次發咁多,不過唔知寫乜好....所以應該入唔到精華了....:die:
極力支持呀!!!!!呢套kamen rider OOO都幾ok ga!!!!!!!!
andytkw1977 發表於 28-12-2011 09:57 AM

再次謝謝 andy兄 的支持~ :77:
個人覺得 OOO 個故仔暫時都仲比 Fourze 好少少~ :78:
好勁呀ching, 咁樣攪一攪要幾耐呀??????
andytkw1977 發表於 28-12-2011 09:56 AM

影相大概用了 7小時,執相連 upload 再 post 上 ToysDaily,加埋就差不多 10小時。
我影相同寫文好慢,尤其打中文呢。
影相就影到滿意先影下一張。因為懶得在 PS 剪裁,所以盡量會就好張相個位 (即構圖),影好先留,免得揀餐死~
不過....都好花時間.... :(
能把OCC拍得那麼漂亮, 真行:35:
這系列真的很好玩呢~現在閒時我仍會拿來分離合體:DD
正啊!!! fktuen 年尾全力出擊~~~!!!:71:
等緊你出埋 fmcs 啊~!!
fktuen 兄出系列 post 點可以唔系列推~~haha!!
太強喇~~~fktuen 兄全部影左幾耐?
GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEED:$
你係咪痴線架 !!!!!!!!!!!!!!
YOU WIN !!!!!!!!!!!
:DD
頭像被屏蔽
滿分!!!perfect!add oil~
頭像被屏蔽
滿分!!!perfect!add oil~
ps.waiting u post fmcs .......:he:
睇呢幾個POST就諗起OOO網絡版:66:
有集講映司UP晒咁多個亞種出黎
諗起都想笑:66:
nice photos...............
:71:OCC very good