Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幪面超人OOO - ALL OCC COMBO Part 1 - Part 5【多圖!!】

你ge慾望、大愛、心力、耐性同毅力..我只有..:64:..
張張都吾同動作你吾:30:咩..
你係咪想挑戰bandai套預定自組大膠全製霸...:58:
樓主對OOO的愛,完全感受到了!
fktuen 兄你確係好有耐性~~~~影咁多相一定用咗唔少時間~~~~THX 分享~~~~:71:
實在太有心啦~~~~十分支持~~~~~:71:
THX fktuen 兄分享~~~~真係有心~~~~~:77:
暫時只有OCC做到咁多個combo~~~~真係 load 圖都 load 咗好耐~~~~:( THX fktuen 兄有心分享~~~~:65:
放假影咗咁多相~~~~~勁呀~~~~:handshake:
ching 除左用 ∞ :71:來型容之外,我真係唔知可用咩 型容
fktuen兄, 我合併左 part 1~ part5 方便大家一次過睇晒, 同埋已經 fix 好晒所有既 link. d 個 post 絕對係 心機之作 !! thx :71:
好強大的陣容!! :71:
c hing究竟有幾多隻呀 :50:

睇到我眼都花:30:
support!! so many combination!!
mame169 發表於 28-12-2011 04:16 PM

mame169兄:
多謝 連環支持~~ :77:
我就鍾意 LaToraZo, 深色好鬼型~

====================================
能把OCC拍得那麼漂亮, 真行. 這系列真的很好玩呢~現在閒時我仍會拿來分離合體
手榴蛋包飯 發表於 28-12-2011 04:29 PM

手榴蛋兄:
原來你也有玩 OCC~ 講可玩性 OCC 贏晒! :78:

====================================
你係咪痴線架 !!!!!!!!!!!!!! YOU WIN !!!!!!!!!!!
玩具 發表於 28-12-2011 06:22 PM

玩具兄:
Thanks for support~ 假日最好的抗通漲消遣,莫過於影玩具相了~ :78:
等緊你出埋 fmcs 啊~!!
kaiserfrog19 發表於 28-12-2011 05:06 PM

再次謝謝 kaiserfrog兄 的支持 :handshake:
小弟影相好慢...set 好 pose 影到滿意先影下一張....所以齋影攪左 7個鐘 :(
其實 FMCS 的 01 的相早就影好了,但太懶寫文所以仲未出報告~ XDD
kaiserfrog兄有無入 FMCS EX 「雙紅蘿蔔」Ver.?? 隻色好鬼正~
滿分!!!perfect!add oil~
ps.waiting u post fmcs .......
Galulu^^^ 發表於 28-12-2011 06:51 PM

Galulu^^^兄:

多謝支持呀~ 師兄有無玩 FMCS?
我暫事只入了 01, 02, EX 同 車車~

樓主對OOO的愛,完全感受到了!
Speeder 發表於 29-12-2011 12:33 AM

Speeder兄:

謝謝支持~
我對 OOO 其實無愛,只有欲望! :DD

ching 除左用 ∞ 來型容之外,我真係唔知可用咩 型容
TIMM 發表於 29-12-2011 09:58 AM

TIMM兄:

過獎了~ 謝謝支持~ :64: