Toysdaily 玩具日報

查看: 13185|回復: 40

[Hot Toys] HOTTOYS - 綠燈俠 & X-MEN(FIRST CLASS)

之前好似聽過話會出綠燈俠 & X-MEN(FIRST CLASS),好似冇哂聲氣gei!

有冇巴打知道係咪cancel左唔出啦!
出又死得人多:shy:
綠燈就pass啦,X-MEN令人期待
仲以為有新消息添
有D垃圾拉神FEEL喔,唔係嘛HT~~
車, HT 一路吹風, 之前話 Smooth Criminal 沒了, Mark I 話打翻版又謝了, ironman著燈神台又沒聲氣, 都唔知佢想點?????
不過"錄燈籠" (直譯Green lantern) 個名已夠白痴; x-men first class 人設又不太討好, 故我會pass! :58:
算吧啦...! 出到Tron先來講.
我想知HT個新肌肉素體小龍仲出唔出到
最想佢出Smooth Criminal ,可惜mj熱潮已過:38:
最想佢出Matrix..... 又係冇哂聲氣
剛剛買左隻first class既blu ray, 期待ht出的年輕版磁力王
我想知HT個新肌肉素體小龍仲出唔出到
shawn. 發表於 27-12-2011 11:00 AM

我估唔出多
車, HT 一路吹風, 之前話 Smooth Criminal 沒了, Mark I 話打翻版又謝了, ironman著燈神台又沒聲氣, 都唔知 ...
darknight 發表於 27-12-2011 09:01 AM

對,出口術的策略, 低級的技倆

小丑的ver.2 可能等到eb出1\6個版,佢先又揤小小消息出來
剛剛買左隻first class既blu ray, 期待ht出的年輕版磁力王
小甜甜 發表於 27-12-2011 02:30 PM

我都係咁諗喎,我只係想要磁力王
X博士就唔啦,睇唔慣有頭髮既X博士
等second class 佢冇頭髮先入
我就好想佢出老人版磁力王~~~~~