Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS - 綠燈俠 & X-MEN(FIRST CLASS)

老實講兩套野真係出12"的話肯定會仆直!!!:26:
算把啦, 呢d都未見過sample, 未收訂.
難為我訂左 city hunter 個兩隻, 石沉大海...........
回復 15# Garycharm

我自己覺得first class果個磁力王件3個色靚d
TRON都沉左, 幾時俾到隻電單車我呀.....
:53:
架電單車差不多忘記了
老實講兩套野真係出12"的話肯定會仆直!!!
vanhelsing 發表於 27-12-2011 09:52 PM

綠燈俠我好有興趣喎
不過佢件衫老實講幾難整
夏羅古、METAL GEAR之前都出哂廣告都無哂影 :oh:
出多兩三個 Iron Man 先啦~
:58:
I think the projects been cancel and green lanern as well.. No news for a long time
出畢仔做主腳o既TROY好過啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:74:
出畢仔做主腳o既TROY好過啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
toysmale 發表於 29-12-2011 00:00

wah! must buy item if they make it!
綠燈俠我好有興趣喎
不過佢件衫老實講幾難整
GTO 發表於 27-12-2011 11:09 PM

我都好有興趣買綠燈俠!
佢始終都算 DC classic.
就算香港賣得唔好 ,
喺 oversea market 應該唔差 ,
問題係 HT 點 handle 件衫啫。
個人對 Magneto 非常感興趣

Michael Fassbender 是我很喜歡的一個新演員

HT 為什麼買這麼多的版權,但沒有製造任何產品呢?

除了因為生產力是有限外

我相信 Howard 的想法是 : 以本傷人

少了一個版權,你的競爭對手就少了一個有利可圖的產品.........:77:
出畢仔做主腳o既TROY好過啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
toysmale 發表於 29-12-2011 12:00 AM

我都十卜
出埋FIGHT CLUB, MEET JOE BLACK同SEVEN吖唔該
I wish to have green lantern