Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 今日收到不幸的電話

我都0係米青口口口買左,%#*~買果時仲有幾盒比我揀:66:但係而家唔知仲有冇呢...:36:
精x已經加到成6魚
6魚!!!!!!!!!!!!!????????????
收到call, 今日拿貨
其實我覺得都幾唔公平,
如果訂左唔想要,就要撻訂,
冇得拎返訂金。
但店舖唔夠貨派,就咁拎返訂金就算。
6魚....好過去搶!~~~~~~~~~~~~~~
6魚!!!!!!!!!!!!!????????????
jo2joe 發表於 28-12-2011 10:11 AM
我都覺得係, 所以只去信譽好D既shop order.幾年都未try過比無貨拿!~
其實我覺得都幾唔公平,
冇得拎返訂金。
但店舖唔夠貨派,就咁拎返訂金就算 ...
kafai1978 發表於 28-12-2011 12:45 PM
其實我覺得都幾唔公平,
冇得拎返訂金。
kafai1978 發表於 28-12-2011 12:45 PM

係代理衰的問題:42:亂cut單完全無懲罰的
其實我覺得都幾唔公平,
冇得拎返訂金。

但係如果係後備單...
佢訂個時應該有講可能冇貨...
咁都唔叫唔公平啦...
我唔見一扭有現貨賣,人地cut後補,賣現貨就插姐!都無!
不過可能有大大話hold貨唔賣住!咁無計了
已收到電話後備額冇貨的可轉其他版
已收到電話後備額冇貨的可轉其他版
erica30624700 發表於 28-12-2011 02:52 PM

我都收到, 諗緊改日版定亞版好:(
我唔見一扭有現貨賣,人地cut後補,賣現貨就插姐!都無!
不過可能有大大話hold貨唔賣住!咁無計了
ckc882000 發表於 28-12-2011 02:39 PM

我係188都問過了, 佢話行貨真係CUT太多, 無法, 佢地都完全無現貨賣...
(講真係佢度訂咁多次野都無事, 又好人, 今次我都會信佢0既).

我反而奇怪, 明明度度都CUT, 究竟精口口口點解會有咁多現貨, 究竟佢同苯大訂左幾多?  定係因為無人同佢訂所以先有現貨 ?
回復 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=5842463&ptid=173795]90#[/u
  1. :53:
複製代碼
rl] kyostanley

聽相熟老板講,佢俾人cut咗七成,除咗一啲關係好的所謂特約商
我係188都問過了, 佢話行貨真係CUT太多, 無法, 佢地都完全無現貨賣...
(講真係佢度訂咁多次野都無事,  ...
kyostanley 發表於 28-12-2011 03:22 PM

精x做批發,佢最多咪cut其他鋪單留翻自己賣:x