Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 今日收到不幸的電話

邊度訂神話安全呀 :help:
今日大約16:00小弟都收到旺角一扭電話,
都係話隻EX白羊唔夠貨派俾我,
叫我返店舖攞返訂金及送我$10送贈卷,
而我隻EX白羊係响9月3日落訂價錢$498!
其實小弟都有齊舊神話黃金十二宮!
四佰幾~五佰蚊隻EX神話對我來講真係好似因買以買,
現在可以決心放棄EX神話!
邊度訂神話安全呀
將莖牽 發表於 26-12-2011 06:15 PM

大大:樓主係後補架!冇都正常
行貨星矢白羊EX 聽日到行貨~ 有訂 or 有興趣的朋友可以黎拿貨 or 睇下~
至於日版就要有待通知啦~ 唔好意思~ 多謝支持~ ^.^
發佈者: 米青口口口..

各位留意了:36:
大大:樓主係後補架!冇都正常
ckc882000 發表於 26-12-2011 07:21 PM

最弊係第一日開訂就係後補單呢?有冇貨任佢講,可以點呢?
braveking 發表於 26-12-2011 07:56 PM

下!吾會呀?我都係一樓訂喎!重要開左過幾日先訂,都吾係後補!
braveking 發表於 26-12-2011 07:56 PM

當然不是!我差唔多隔日就行一次信和,隻白羊一定有開過訂起碼一個星期

有冇咁誇張呀,未亂作OK???
我係一扭開訂之後幾日先去訂...
我排114...
價錢係 $^* 點樣第一日開訂就後補呀???
我排114...
價錢係 $^* 點樣第一日開訂就 ...
小堅 發表於 26-12-2011 08:55 PM

我都係呀.......應該無咁快就訂完啦
When I go 訂(I pre-order pretty late), they told me clearly I am on 後補 and there's a big chance that my order might get cut(I also got the call today), and on those pre-order papers in front of their stores, they did mention that the pre-order quotas have been filled, so I don't think it's "任佢講"...

係真唔係!!??
我敢講我唔係第一曰去訂
但都未去到後補單
你第一曰去訂已經係後補!!??
下!吾會呀?我都係一樓訂喎!重要開左過幾日先訂,都吾係後補!
ckc882000 發表於 26-12-2011 08:13 PM

braveking 大講嘅嘢  好唔可信........
邊有可能!!!
當然不是!我差唔多隔日就行一次信和,隻白羊一定有開過訂起碼一個星期
神話魔人 發表於 26-12-2011 08:22 PM

邊有可能!!!
我排114...
價錢係 $^* 點樣第一日開訂就 ...
小堅 發表於 26-12-2011 08:55 PM

邊有可能!!!
我都係呀.......應該無咁快就訂完啦
iamfinethankuuu 發表於 26-12-2011 09:00 PM

邊有可能!!!