Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 今日收到不幸的電話

之前獅子夠話勁CUT,點知現貨都可賣好耐:44:
= =我頂,我仲以為佢會好多貨,冇訂到....
今日到左貨嗎???:47:
我未收到電話啊~~~~~~~~:47:
其實我係開訂無耐的後備單,
上次獅子到差不多出貨先去訂都有得攞,
佢係禽日下午打比我。
JIM355 發表於 26-12-2011 08:28 AM

多口問多句,邊間孤仔?
又cut單.....一出又要訂呀
iamfinethankuuu 發表於 26-12-2011 08:52 AM

我都係咁話.......:80:
荃灣:63:。。。。。。。。。。。
之前獅子夠話勁CUT,點知現貨都可賣好耐
yugi 發表於 26-12-2011 11:21 AM

因為一開波就炒貴左,有d人唔願食貴價唔買咪仲有貨淨,不過又唔係多,
你見2間大舖都唔減價就知,ex系列應該隻隻都cut架啦,
有d人唔岩價咪等幾年先買,大有人在,等到再版n次,:34:
不過老實講,再版n次果d比初版差d,我對初版有d情義結
見到呢個帖, 啲鋪就最開心.:^
荃灣。。。。。。。。。。。
JIM355 發表於 26-12-2011 12:01 PM

小弟都係荃灣後備..但無(未?)收到電話..
唔知CHING幾時訂?
死啦,我琴日3點幾有個未接電話,都唔知會唔會係孤仔打嚟......我MK頂架=.=".....
次次出貨前都預咗有呢d post, ex 唔arm價一隻都未買過,所以不是為買而買, 之前神話黃金百幾蚊隻而家要7百蚊隻,講真d質素差唔到5倍囉, ex條腰仲未接受到囉,唔明點解咁多人要一次過放晒舊十二宮?:80:
次次出貨前都預咗有呢d post, ex 唔arm價一隻都未買過,所以不是為買而買, 之前神話黃金百幾蚊隻而家要 ...
what 發表於 26-12-2011 01:25 PM

好多原因令到而家搵唔番以前賣1魚幾既神話,其實係咁諗番以前都沒有用,倒不如向前看吧
聽日有無貨返呀…

最后一日假,得半日都想大玩 特玩啊 :63:
今日到左貨嗎???
我未收到電話啊~~~~~~~~
J子 發表於 26-12-2011 11:25 AM

今日我4點幾先係旺角睇完...
未有野返...
紅日好少派貨既...
之前獅子夠話勁CUT,點知現貨都可賣好耐
yugi 發表於 26-12-2011 11:21 AM

me too , i received the call of CUT貨, so sad and any brothers can suggest where i can directly buy it on 28/12 with resonable price