Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 超合金魂 大王者(發售日變更為5月12日)

唔知會唔會早兩日派貨呢, 好心急 ar
bbf1125 發表於 8-5-2012 06:05 PM

通常都只會遲唔會早。。。
到時睇吓呢隻王者有幾勁先~:he:

回復 366# locker2168

King Joe 幾好啊, 隻色幾靚, 由其係胸前d七彩閃色, 又可以玩分體, 企係度唔使用野撐住都企得好穩, 好耐之前用跳樓價入, 勁抵玩.

回復  locker2168

King Joe 幾好啊, 隻色幾靚, 由其係胸前d七彩閃色, 又可以玩分體, 企係度唔使用野撐住 ...
Mo.P 發表於 8-5-2012 09:39 PM

甘睇都幾得意! 我要認真考慮下帶佢返屋企先! 原色好定黑版好?
回復 380# locker2168

我自己得原色, 不過如果ching 你宜家先入好似唔係咁抵.
回復 380# locker2168

我自己得原色, 至於揀原色定黑色就視乎個人喜愛啦, 不過如果 locker ching 宜家入就好似好唔抵, 宜家d 合金魂拍賣好似全部升哂價, 緊貼住通漲
覺得今次笨大出得好hea咁,連外盒相都無,會唔會呢隻真係末代合金魂
anyone know price?
回復 383# taifat

搵O左好多網站, 都搵唔到boxart
回復  taifat

搵O左好多網站, 都搵唔到boxart
chanand1 發表於 9-5-2012 09:07 AM

唔通呢期玩環保包裝?
回復 386# taifat

唔會整個現代車站版呱:Q
it's weird that Bandai still not yet release the box art photo, damn pls dun delay again !
各位ching 會買幾多隻呢 ?同埋會去邊度買呢 ?
各位ching 會買幾多隻呢 ?同埋會去邊度買呢 ?
chanand1 發表於 9-5-2012 11:27 AM

我會買12隻............

雞蛋:handshake:應該會去百x買:handshake:
今日問過米口, 行貨最快星期買, 國寶話日版最快星期六, 價錢未知
chanand1 發表於 8-5-2012 08:17 PM

行貨最快今個星期派?