Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 超合金魂 大王者(發售日變更為5月12日)

同感! 我主要淨玩合金... 呢排真係好空虛!
頭像被屏蔽
官網都冇話改, 仲係5月12日wor, O岩O岩先check 完
同感! 我主要淨玩合金... 呢排真係好空虛!
locker2168 發表於 7-5-2012 11:13 PM

同感, 我主力合金魂, 都等緊呢隻大王者; 不過呢排轉玩 lego, 鐘意可以買d 大盒既, 無錢時又可以買d 人仔玩下, 不過d 大盒 lego 無位擺唔敢開住, 反而機械人仲可以搵d位攝下攝下咁擺
回復 363# chanand1

係呀, 官方冇改, 我都係見CollectionDX甘講, 報告比大家聽咋, 堅唔堅唔敢包...
回復 364# Mo.P

回復 362# gantz414

有同好享度... 多口問一問
我合金魂中意果D儲得七七八八, 淨返幾隻興趣不大
不過近排見有合理價King Joe
King Joe出得好唔好?
頭像被屏蔽
回復 367# lalalaz

放埋係其他合金魂度真係幾格格不入下
回復 368# 龍騎
我剩係買變型合體O既超合金魂都買唔落手, 可能唔鐘意咸蛋掛, O甘多年見過平爆都冇買, 反而有買鋼鐵神.
好有同感,玩合金要玩到買其他野頂癮

我都想買LEGO,但真係冇位擺,最近見LEO EX有再販都忍唔住入一入
呢期買多O左變型金鋼同舊合金.
回復 369# chanand1

同我一樣, 不過我諗king joe 唔會企唔穩
King Joe 玩家report好多都太耐, 死晒圖
不過好似有買到既都覺得ok
但係又真係同我其他野格格不入...(我係超級系fan)
等我再想想買唔買好先...
唔知會唔會早兩日派貨呢, 好心急 ar :help:
今日問過米口, 行貨最快星期買, 國寶話日版最快星期六, 價錢未知