Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 超合金魂 大王者(發售日變更為5月12日)

好認同你既講法,其實我都好滿意。

隻大王者出到咁都仲有人彈三彈四!

唉!唔通我真係老!無左果團火?
大舊金 發表於 26-4-2012 06:07 AM
加件總比換件好:31:

好認同你既講法,其實我都好滿意。
馬仔 發表於 26-4-2012 08:30 AM
gunbuster 都係要換件或者加件, 所以大王者對比起舊O個隻真係兩個世界la, 同埋佢個變型概念係根本問題, 出到O甘真係拍手掌lu.
Gunbaster 真係超水準之作,而大王者又係上上之作。

gunbuster 都係要換件或者加件, 所以大王者對比起舊O個隻真係兩個世界la, 同埋佢個變型概念係根本問題, 出到 ...
chanand1 發表於 26-4-2012 12:05 PM
睇相個變形結構,我唔擔心喇。係希望到時拎上手實實淨淨,夠重手就最好喇。
Yes super agree please be as heavy as possible horhor
有冇ching 知道係咪今個星期六派貨 ? 謝謝
個post可以上番來了
等呢隻真係等左好耐...真係好似最後一隻合金魂咁
等呢隻真係等左好耐...真係好似最後一隻合金魂咁
Chandlermok 發表於 7-5-2012 01:55 PM

因為出到真係冇野再出......
因為出到真係冇野再出......

可能會係佢~無敵機械人 多拉達 G7
其實仲有大把野出,機戰個D都大把,雖然唔知有冇版權

我亦唔介意出VER 2.0,如珍寶3,舊三一,新三一,EVA..

快到5月12日了, 正常係咪10-11號有貨?
唔知大家有冇留意Youtube 好出名既CollectionDX既片, 佢話有消息會延期去六月中... 希望唔係真啦
頭像被屏蔽