Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS162 Classic Predator Special Edition

luka兄拍得很靚....如看實物一樣...
打燈一流.....
我最愛你..................的室內照片
謝分享 ...
MAX 發表於 10-12-2011 11:50 AM

MAX大誇獎啦~~小弟也愛你....的故事分享:66:
你咁講不如叫大家以後唔好開post分享,因為按照你嘅邏輯推斷,人地影得Dfigure 靚,影得好就係幫人地買 ...
hunterelf 發表於 10-12-2011 09:02 PM

我承認我已經默默的幫每家廠商打廣告...打了快三年吧...打得好累阿... =__=
回復 77# lukazou

:43: Add OIL
我承認我已經默默的幫每家廠商打廣告...打了快三年吧...打得好累阿... =__=
lukazou 發表於 10-12-2011 11:11 PM

回得好!

支持樓主。:71:
回得好!

支持樓主。
catcat 發表於 11-12-2011 07:29 AM

感謝支持~~其實我本身是愛好人偶攝影, 有時候甚至會把人偶缺點也放大而不自知...呵!
lukazou 發表於 10-12-2011 11:11 PM

完全理解:$
餐餐兩三小時(後製,文字未計),還要在小孩,老虎入睡後進行:60:
完全理解
餐餐兩三小時(後製,文字未計),還要在小孩,老虎入睡後進行
Oldcat 發表於 11-12-2011 03:31 PM

哈哈...我是明知山有虎, 偏往虎山行....但我不是武松XD