Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS162 Classic Predator Special Edition

Hottoys赢咗喇!
改得好,每Part都跟进,收货!講完!:71:
大大ge圖好正
借轉可以ma?
奇怪?? 修改货已发了吗???
还是HT给楼主修改好的大货拍照??
这是普通版还是会场版?? 有送骷髅头?
E~好似真係有改善喎~ 放心咗啲~
大大ge圖好正
借轉可以ma?
kennyli1017 發表於 9-12-2011 07:27 PM

沒問提請轉^__^
奇怪?? 修改货已发了吗???
还是HT给楼主修改好的大货拍 ...
Hellguy 發表於 9-12-2011 07:48 PM

這是限定版, 之後出貨應該都是這樣的品質~
希望如此...............................
大大的圖真的太神了,可否分享下setting 同心得,小弟努力學習中....
現場睇下實物大貨先至好決定啦(估吾到呢句以前係EB專用,而家要送埋俾HT)。

:56:
超細利燈光,相信大大也花了心神:71:
缺陷消失得無影無蹤,尤如替他伸冤一樣
很想知到大大可有ps? 調過dynamic range 嗎?
我只係奇怪點解淨係識得影靚相嘅人先有貨到手,但係大貨就有消息話過兩日出。係唔係HT嘅宣傳手法? 用嚟補鑊?
我只係奇怪點解淨係識得影靚相嘅人先有貨到手,但係大貨就有消息話過兩日出。係唔係HT嘅宣傳手 ...
firefire 發表於 9-12-2011 09:52 PM

X 2
咁之前台灣個邊的師兄,
拎左個ugly 頭,,,,,,,咁點算呢???
我只係奇怪點解淨係識得影靚相嘅人先有貨到手,但係大貨就有消息話過兩日出。係唔係HT嘅宣傳手 ...
firefire 發表於 9-12-2011 09:52 PM

傳媒(樓主是內地兵人網版主)/有名氣的BLOG友優先得到/借得產品係正當公關手法,一D都唔使奇怪。

其他類別嘅商品,好似相機,手電,電腦,一個都係咁運作。

相信好快出大貨。
頭像被屏蔽
希望件甲的金屬感,不是由燈光形造出來,至於頭雕,好明顯係加返D黑色上去,其他同台灣版沒分別,例如眼睛無神,嘴和牙齒上色後,仍然感覺好膠。
已通知可取貨,請問有CHING取貨未,好怕大貨有問題.