Toysdaily 玩具日報

樓主: oscarloveyan129

[分享討論] Enterbay 話題集中討論

有無巴打知道隻Kobe門市以家有無得訂呢? 打電話去都無人聽.....
thanks
有無巴打知道隻Kobe門市以家有無得訂呢? 打電話去都無人聽.....
thanks
yueboy 發表於 29-7-2012 06:45 PM

星期日休息。
星期日休息。
mushroom 發表於 29-7-2012 08:57 PM

thanks brother!
咁以家門市係咪都有得訂呢?
thanks brother!
咁以家門市係咪都有得訂呢?
yueboy 發表於 29-7-2012 09:18 PM

我估你明天打電話問下,始終動漫節期間
點解EB咁厲害可以星期日休息?星期日唔係最多人行街同訂野嘅咩?:?
點解EB咁厲害可以星期日休息?星期日唔係最多人行街同訂野嘅咩?
GunLap 發表於 6-8-2012 12:05 PM

怕太多人check唔到貨吧....

Enterbay where are you?

點解動漫後Enterbay無晒聲氣?其實佢隻1/4 Joker 都造得唔錯吖,等佢9月返貨我都諗住入番隻。仲有超期待嘅Jordon,希望佢個body同手腳關折研發得好d啦!
咁開公司都要俾人抖下,我都期待佐敦,不過已知包膠可能性好微,笑問成兩K嘅Hulk隻腳都做唔到包膠,可知包膠腳有一定困難,素女波地全包已有成功例子,不過好貴(Hot Stuff),只求用番「咔嘞」關節不再軟腳。

照計動漫三寶第二水貨投入生產的確無咩好公報,其待十月會否真的出戰損1:4T800了
T800已延期至年尾
kaman Rider!!!!:?
kaman Rider延期??????:?
kaman Rider延期?????????????????????:?
聽講Enterbay 已經完全放棄新加坡市場,冇鋪頭肯入佢地啲貨。

我想入手Jordan應該無望
hime09 發表於 15-8-2012 08:40 AM

淘寶有唔少店寄外地,計埋運費應該唔差太遠。
其實EB唔算小嘢出, 係HT多嘢(訂)啫
頭像被屏蔽