Toysdaily 玩具日報

查看: 88233|回復: 443

[分享討論] Enterbay 話題集中討論

Enterbay 產品話題集中討論

歡迎各會員集中在此討論及分享任何玩具報告以外的各種Enterbay 話題及討論。

既然enterbay出得風`雲同無名,點解唔出中華英雄的【鬼僕】 或者中華英雄整個系列
本人好鍾意鬼僕,鬼僕係港漫`電影裡面一個好經典既人物角色,好搶眼有型,
我好想擁有一個手工精美既鬼僕 figuart
你可以說下bill yeah去買個拉腎返嚟做
靚嘅我會支持下
買隻返嚟玩離魂大法
因為風雲係咁岩果時有套戲上先出,大家可以互相宣傳!
但中華英雄套戲都落左畫1X年,如果EB出漫畫版又未必吸引到人買!
始終香港漫畫產品市場好細,EB拎個拉son起埋個模,以今時今日既定價起碼要1牛,仲要無咩人買....
之前威龍出過,都唔算貴!
鬼僕既話,可以試下自製。。。我唔識都覺得自己做得出7-8成。
太久了,恐怕没什么市场,就算要出,天下可能自己包办,你们还记得它在动漫节的“皇者披风”吗?

Enterbay產品話題集中討論

Enterbay 產品話題集中討論

歡迎各會員集中在此討論及分享任何玩具報告以外的各種Enterbay 話題及討論。
會唔會有3A產品話題集中討論???????

我越來越LIKE咁多專區:71::71::71:

我越來越LIKE咁多專區
Yellowk 發表於 6-12-2011 04:06 PM

agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

我越來越LIKE咁多專區
Yellowk 發表於 6-12-2011 04:06 PM

咁要叫3A落下廣告先了
我等緊更正的李小龍素體。

HT又唔發力出全包膠素體。
有冇brother可以比Enterbay門市個地址我。我照homepage info去廣華街,但係揾唔倒。
我想check住幾時有Kobe 個sample出 。。thanks
1/6 MIB: Will Smith...
早排先買佐loading toy既偉史密夫,都未有買個body, 依家標爺出既,我都冇mood砌落去了。
想佢出忍者刺客rain,但我睇會無咩巿場~
Scarface和平版下星期應該有啦!