Toysdaily 玩具日報

樓主: oscarloveyan129

[分享討論] Enterbay 話題集中討論

I suggest HT should be consider to develop SNSD project!! Large market for Korea, Japan & Hong Kong!! 9 member x infinity costumes x infinity limited edition.
正ar~~~~女神ar~~
劉心悠.{:2_122:}
5隻唔該~~:71:
頭像被屏蔽
HT 果時出She Predator 都開條line 叫乜"Angel", 但出咗一隻就無咗影。
而家比Bill爺咁攪一攪呢個 "Girlfriend",唔知會唔會又做番呢?
頭像被屏蔽
我想佢出李英愛.....................呵呵呵, 熟女同人妻都啱我................
我想佢出李英愛.....................呵呵呵, 熟女同人妻都啱我................
good886 發表於 14-2-2012 03:23 PM

House wife SUKI!!!{:2_122:}
出女figure係件好事
不過唔知呢張期票幾時先可稅現?!
另外價格取向都係一個問題
$2500一隻女figure大家會買嗎?!
回復 46# fatestay

Why not??
回復 47# hyatt

$2500差唔多可以買架ht batmobile
買個女figure個人覺得唔值
出少女時代啦:61:
出女figure係件好事
不過唔知呢張期票幾時先可稅現?!
另外價格取向都係一個問題
$2500一隻女figure大家會 ...
fatestay 發表於 14-2-2012 03:47 PM

我相信價錢又唔會進取到$2500呱...???
1:4 T-800都唔洗啦...!!!
我估再進取咪13~14魚左右...!!!!!
回復 50# reedkoo

咁出AKB48啦~~
可以出幾年~~:34:
哇...出劉心悠 真係必買囉.........
真係支持一下 eb~~~~~~~~~~~~
ht 的女body真係:72:.........