Toysdaily 玩具日報

查看: 9336|回復: 35

[玩具報告] marvel greatest battle - DAREDEVIL VS BULLSEYE

好好彩地入到
開頭去信三見佢賣清, 都打定輸數
結果又神奇地起第二間買到
太MARVEL了~

今次幾套 2-PACK
IRONFIST同ICEMAN 兩SET都係舊BODY
SPIDERMAN就新新地(有大脾JOINT, 但無腳踭JOINT...)
只有DD同BULLSEYE 呢套兩隻都係新BODY
唔怪得比較搶手

之前一直無買到DD同BE
因為舊版兩隻都係肥BODY, 今次一PACK過補返晒
GOOD!~

DD 係舊漫畫造型, 跟雙節棍同棍袋
除左BODY新, 造型都好SHARP, 面相尤其得

BULLSEYE 更加有驚喜
跟槍同飛刀一把, 面相做到好奸!! 腰帶同上色都做得好仔細下
絕對係佳作
唯一唔開心係D 武器用軟膠, 好難拎..

不過如果接受到舊漫畫造型, 呢一對真係好值得收藏

DD雙節掍除左可以裝返入袋, 仲可以組裝成一支長棍

如果有時間, 可以試下自己穿返條繩, 應該會好正, 同埋應該唔會太難

BE有樣野好GOOD, 就係手指可以夾到飛刀!

不過新BODY都開始出現一D 缺點
就係鬆, 多左關節=多左會鬆既位
我呢兩隻下身都偏鬆
希望孩記可以管好一D QC...

最後當然係要對戰下啦
DD 除左超強既感應外, 就係一身奧運金牌水準既柔軟體操~~

最後順手一影, 終於等到既單PACK B-CAP

依set真係好正 我都好彩入到
正野!
2隻都有舊版既我都入左
:71:

呢pack真係好正~ 我今日都剛剛收到~~ 不過未拆嚟玩~~

Iceman?2pack冇Iceman㗎喎.....
果個係Quicksilver,唔係Iceman嚟喎........

DD係舊漫畫造型?佢最近期都仲係呢個造型喎~~~

回復 4# Devil_Fudou

係! 記錯了
果PACK係QUICKSILVER

另外造型方面, DD 除左MOVIE之後好似都一直係咁上下
不過有個新少少 SECRET WAR 造型

如果出呢個就更GOOD了~
回復  Devil_Fudou

係! 記錯了
果PACK係QUICKSILVER

另外造型方面, DD 除左MOVIE之後好似都一直係咁 ...
L-U 發表於 20-11-2011 02:49 AM

係呀,佢冇咩點換過造型,到而家都仲著緊,仲著緊就即係最新啦~ 又點會係舊造型?:66:

Secret War之後仲有Shadow Land呢個暗黑DD
可惜MU遲d出呢隻唔係用新body,又用返個肥仔body,徙晒.....

Cap 個隻正wo! 有埋個盾,型!
呢pack真係好正~ 我今日都剛剛收到~~ 不過未拆嚟玩~~

Iceman?2pack冇Iceman㗎喎.....
果 ...
Devil_Fudou 發表於 20-11-2011 03:43 PM

E...見到師兄你張圖...
順便想問下..香色舍件係咪IRON FRIS最新既衫?

:71: 相好正動作一流!!
正相靚玩具,support:71:
今次DD出新Body實在很高興
真係唔知孩記的做法想點,新Body已出產很久,
但有時d新3.75又會用返d舊Body,真係俾佢激到必一聲。
CHING, DD 係 STEVE BODY?
ur cap is movie comic?
E...見到師兄你張圖...
順便想問下..香色舍件係咪IRON FRIS最新既衫?
hongkongdisney 發表於 20-11-2011 03:59 AM

嘩~~ 咩叫香色舍件?:DD

冇錯,白金色呢件係Iron Fist嘅新衫,佢已經著咗呢件衫一段時間
其實呢件唔係新衫咁簡單,係一次Iron Fist同Agamotto接觸後就變成咁

而Agamotto,就係Dr.Strange,或每一任Socerer Supreme所擁嘅強力法寶,Eye of Agamotto,果隻眼既主人
佢係Marvel世界入面其中一個最強既魔法神物
好正既一套~~ 希望遲d有機會入到!
嘩~~ 咩叫香色舍件?

冇錯,白金色呢件係Iron Fist嘅新衫,佢已經著咗呢件衫一段時間 ...
Devil_Fudou 發表於 20-11-2011 10:17 PM

1時打錯字tim
thx師兄:ice: