Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] marvel greatest battle - DAREDEVIL VS BULLSEYE

師兄加繩後可唔可以出教學,我想知點加,thx!
L-U 兄的照片都是這麼有殺傷力
不曉得台灣這邊是否買得到....
這雙人包還真不錯
唔.......其他2pack四處都有, 唯獨是未找到這一盒有合理價呢...
btw MU明明有新素體但硬是喜愛用回舊版本推出新款這點的確讓人很不高興:42:
呢set我都有入,但新body實在鬆得太利害!!我果兩隻連企都有困難!!:79:
唔.......其他2pack四處都有, 唯獨是未找到這一盒有合理價呢...
btw MU明明有新素體但硬是喜愛用回舊版本推 ...
手榴蛋包飯 發表於 22/11/2011 11:08 AM

in's 個間個價
:47:
btw MU明明有新素體但硬是喜愛用回舊版本推 ...
手榴蛋包飯 發表於 22-11-2011 11:08 AM

其實我鬧hasbro mu用舊素體repaint,當新款出已經很久了,終於都有個知音人!
好好彩地入到
開頭去信三見佢賣清, 都打定輸數
結果又神奇地起第二間買到
太MARVEL了~

今次幾 ...
L-U 發表於 20-11-2011 03:22 PM

終於有師兄出報告了,呢set的確比前wave和下一wave MU正,更比之前嘅兩隻陀背版mu好好多,可惜我仲未入到!
最終都係比BULLSEYE個一流表情吸引到..........係灣仔炒價一入....:67:
最終都係比BULLSEYE個一流表情吸引到..........係灣仔炒價一入....
angeluniverse 發表於 23/11/2011 04:58 PM

炒價 is .........................?
is that 3.75?????
is that 3.75?????
quincy 發表於 24/11/2011 02:10 AM

Yeah~ :71:
回復 24# 玩具Kenny

今日lunch 見到重係 @!( 啊...
回復  玩具Kenny

今日lunch 見到重係 @!( 啊...
angeluniverse 發表於 24/11/2011 04:46 PM

冇IN's咁din........................:55:
唔通我今次要破例入隻375? :71:
yahoo bid 見到有@**添~~
吾知勁唔勁過in's呢??