Toysdaily 玩具日報

查看: 4898|回復: 17

[個人收藏] 3A 1皇2后雙殺神

今日終於收到晒係tb訂左既3a公仔....真係估唔到2個幾星期買左8隻咁多..差唔多成十條金魚...看來都是暫時收一收手先得...等左好耐既jc 同tq.開盒後一路玩一路真係勁讚......唔怪得咁多大大推介...點都要買哩幾隻...唔多識影相..只用手機粗影..大家分享一吓...

哩到差唔多5條金魚.....不過鐘意無法啦..鬼叫落左坑

呢2條女真係好得...估唔到個上半身是軟膠..仲要著埋底環加飛釘..勁有女人味..3a d 女body 真係正..初時睇圖鐘意黑妹多d...但拿住實物時..就覺得金髮妹正d....

一皇2后.我買tk時..個腦就諗住哩個畫面的了..呵呵...

呢2隻野真係型到無朋友.....

我就係睇完d大大post呢隻黑jc...跟住中左毒...

白jc..實物..其實型過黑jc的...我都是一路玩先發覺....

最後是呢2星期既戰利品.....非常滿足...呵呵
Crazy but happy pal!!!!:DD
勁~~~ 再入多d robot.. 3A Army waiting u :71:
gan ah! :30::77:
師兄係TB 買 呢兩隻tq 賣家有冇話冇後補body...我見有d有,有d冇....而家心大心細想買條女比我隻tk:55:
我諗無後補body的了...不過我自己覺得唔嚴重...因好細塊...重要在背後...算了唔想煩..同國內人買野...佢講畀你..都唔知真定假....不過你現在買可問一問佢地有無.得畀你..
師兄係TB 買 呢兩隻tq 賣家有冇話冇後補body...我見有d有,有d冇....而家心大心細想買條女比我隻tk
tonylee12003 發表於 19-11-2011 12:35 AM

TQ,,我仲未接受到:52:
TQ好靚....:71::34:
JC好正R~~~~~~~~
我覺得運動裝JC 正D
接受唔到就係接受唔到
........如果我有咁多收藏都會好滿足!!!
very gooddddddddddddddddd :shy:
又放毒?就黎頂唔住啦!!!!!!!!!!!!!!
唔見跟黑jc果隻喪屍嘅???