Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.26~~~Ultra Act~~~Ultraman Gaia V2

十卜.........:43:好想入:63:
呢隻v2一家要仆:$

support some大~~~:71:
無咗 effect parts 真係失色唔少~~~~
THX zero~004 兄支持~~~~Cosmos 都有唔少型態喎~~~我想佢淨 ...
Somebody_Ex 發表於 4-11-2011 10:21 PM

我想老b出 Space Corona,Eclipse +Luna Mode:DD
一緒に
kanono 發表於 4-11-2011 12:26 AM
THX kanono 兄支持~~~~~:)
差2月嘅[鳴門]就齊平成三子
kanono 發表於 4-11-2011 01:29 AM
平成還有高斯~~~力斯~~~梅比斯和麥斯呢~~~~:D
十卜~~~終於有得睇gaia
小弟隻gaia都係唔夠腰力~~不過整體上都好滿意
我覺得佢心口個黑色邊可以拆出黎 ...
siu_jimmy 發表於 4-11-2011 11:40 AM
有得換又唔錯喎~~~可能下隻 SV 度附送埋 V1 心口 parts ~~~~:DD
好正,仲未入手
好驚會被人炒起
saga522 發表於 4-11-2011 06:49 PM
好似重未有炒起~~~不過都係早買早享受好啲~~~:(
some大果然厲害!!!
小弟都冇玩過ultra act
今次真係毒到爆喇~~~
請問仲有冇其他ultra act好介紹呢?:he:
好多配件呀~ :handshake:
多謝 Some兄 的透光頭圖片,我差點就中了招~ :DD
平成三子第2隻
差Dyna咋~
透光眼又幾靚喎:71:
ultra act開始愈來愈正啦~不過笨大唔該出tiga2.0啦!多fans 死忠個d次次都出得咁hea:blame:
佳亞出埋sv就正啦:handshake:
小弟覺得呢個蓋亞遺漏左一件好重要嘅特效(雖然係電視本篇中印象中只係出過一次咁大把),就係果把繼承自亞古魯嘅光劍(亞古魯用嘅係藍色,蓋亞嘅係紅色),雖則只係出左一陣,但係「用激光劍嘅超人」對我黎講係蓋亞係傳統+創新當中「創新」果部份(Protron Edge 只係七星俠 Eye Slugger 嘅光線技版本)之中最突出嘅,冇左佢我總係覺得蓋亞好似差左 d 乜野咁

其實佳亞個把都係藍色的~(打數碼獸人個集)笨大1話出佳亞個時我都有話過why唔出埋光劍比佳亞同直射件..(其實仲有好多d光彈都無出):help:
some大D相好毒哦,只怪10月超出Budget,未能入手,希望遲下仲有貨
zero2443 發表於 4-11-2011 06:59 PM
THX zero2443 兄支持~~~~而家好似重有貨~~~~~:)
只要森大...post,i will support..(i want comas)...
Galulu^^^ 發表於 4-11-2011 08:45 PM
Galulu 兄支實在太捧場啦~~~~:35:
我要太陽月亮未來日月就夠了.......紫白的宇宙mode看怕是限定了
jazz4004 發表於 4-11-2011 11:27 PM
唔會出晒五個型能呱~~~~:68:
十卜.........好想入
wing0boy 發表於 5-11-2011 12:01 AM
wingsir 未入手咩~~~~~~:?
呢隻v2一家要仆

support some大~~~
big9kan 發表於 5-11-2011 01:22 AM
THX big9kan 兄支持~~~~~~:handshake:
我想老b出 Space Corona,Eclipse +Luna Mode
zero~004 發表於 5-11-2011 09:19 AM
好貪心呀~~~~~~~:Q
some大果然厲害!!!
小弟都冇玩過ultra act
今次真係毒到爆喇~~~
請問仲有冇其他ultra act好介紹呢?
KGarnett 發表於 5-11-2011 10:36 PM
THX KGarnett 兄支持~~~~~:) UA 超人無咩邊隻 QC 好~~~Leo 係一隻比較好GE選擇:78:
好多配件呀~
多謝 Some兄 的透光頭圖片,我差點就中了招~
fktuen 發表於 5-11-2011 10:58 PM
fktuen 兄中招係指買咗 sad 貨定係唔小心買咗呀~~~~:?
平成三子第2隻
差Dyna咋~
透光眼又幾靚喎
攝影_基 發表於 6-11-2011 05:07 PM
希望以後啲超人都有呢款透光眼頭跟埋~~~~:DD
其實佳亞個把都係藍色的~(打數碼獸人個集)笨大1話出佳亞個時我都有話過why唔出埋光劍比佳亞同直射件..( ...
wwoonn 發表於 6-11-2011 09:28 PM

頭部個死光我都唔知點解唔係射出去:53: