Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.26~~~Ultra Act~~~Ultraman Gaia V2

Some大出既帖就算係幾時出都要十卜:$
今次既佳亞都分享得好好:)~~~~
effect parts 先係主菜~~~~~:34::34:
卜一卜~~~
隻gaia好正,有個人嘅形:71:
都係套cosmos正d:he:
係呀Opps...
岩先用手機上緊遲左19秒,搶不到頭香!
放上fb先now...
F.S.飛煞 發表於 3-11-2011 10:29 PM
差十九秒~~~大家可真畀面呀~~~~:@
我真係好中意個effect part~~~
pein 發表於 3-11-2011 10:31 PM
抵食大件有氣勢~~~~又無炒價~~~~真係"威利骨"~~~~~:D
After checked XX boxes, I got it 2 hours before finally............

And support for your gr ...
Douglas.M.Saint 發表於 3-11-2011 10:35 PM
THX 德哥支持~~~~:)邊間鋪有咁多盒貨畀你 check~~~~~:?
十卜~~
頸位有很明顯的花位呢....
Gaia是小弟第一隻ultra act~~ 果然好正~
希望遲D會出ace同太郎啦~~
我乜都冇曬 發表於 3-11-2011 10:45 PM
THX 我兄支支持~~~~:)呢個系列隻隻超人都有問題~~~比較企理GE只有尼奧同假吉田~~~:(
一緒に
只要森大發功,無論天荒地陷,小弟必萬死不辭十卜      (蓋亞低沉嘅吼叫聲)

UA 系列 ...
garykctse 發表於 3-11-2011 11:16 PM
好長GE回覆呀~~~~THX gary 兄~~~~:77:
個個超人都好似差啲嘢未畀你咁~~~咁多光線技真係好難出晒係一盒度~~~:( 不過如果可以用 Ultra Act EX 補番晒啲光線技特效又唔錯呀~~~:D
V1 推出機會一半半~~~就算出我都未必會買~~~每款超人一隻 OK 啦~~~但 SV 魂限機會幾高就真~~~亦可能會引到我~~~~:67:
差2月嘅[鳴門]就齊平成三子:$
十卜~~~終於有得睇gaia:66:
小弟隻gaia都係唔夠腰力~~不過整體上都好滿意
我覺得佢心口個黑色邊可以拆出黎既原因應該係同v1果part換件
好正,仲未入手:o
好驚會被人炒起:ice:
some大D相好毒哦:D,只怪10月超出Budget,未能入手:42:,希望遲下仲有貨:help:
頭像被屏蔽
只要森大...post,i will support..(i want comas)...
No need to look other parts.  Just take a look for its head is enough...............

Horrible ...
Douglas.M.Saint 發表於 3-11-2011 11:17 PM
UA 啲超人係咁架啦~~~~買買下就慣架啦~~~~:o
Some大出既帖就算係幾時出都要十卜
今次既佳亞都分享得好好~~~~
timothy276217 發表於 3-11-2011 11:28 PM
THX timothy 兄支持~~~~~~~:)
effect parts 先係主菜~~~~~
小武 發表於 3-11-2011 11:34 PM
無咗 effect parts 真係失色唔少~~~~:DD
卜一卜~~~
隻gaia好正,有個人嘅形
都係套cosmos正d
zero~004 發表於 3-11-2011 11:36 PM
THX zero~004 兄支持~~~~Cosmos 都有唔少型態喎~~~我想佢淨係出 Eclipse Mode 做主打算啦~~~:)
無咗 effect parts 真係失色唔少~~~~
THX zero~004 兄支持~~~~Cosmos 都有唔少型態喎~~~我想佢淨 ...
Somebody_Ex 發表於 4-11-2011 10:21 PM

我要太陽月亮未來日月就夠了.......紫白的宇宙mode看怕是限定了