Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 我的 3A 香草公主 TQ 雙妹嘜 拍拍拍 ~ ( P.2 P.4 新相 )

thiam大大 ~ 睇埋呢幅圖先好 ...
ATOM2003 發表於 4-11-2011 06:16 PM

咩唻ga?:?
咩唻ga?
E神 發表於 5-11-2011 01:40 AM

你只要擁有 TQ 就會知道這個秘密 ~ :75:
你只要擁有 TQ 就會知道這個秘密 ~
ATOM2003 發表於 5-11-2011 06:50 AM

真係好正,但太成人向了
屋企有大有組,唔敢入:66:
佢..佢粒的好吸引喎.... :46:
真係好正,但太成人向了
屋企有大有組,唔敢入
Oldcat 發表於 5-11-2011 03:52 PM

胖A一向的風格.............:p
胖A一向的風格.............
Sun$hine 發表於 7-11-2011 11:17 PM

Support 一張去年 Xmas 版
好有遐想。:66:
多謝師兄, 睇完周身虫咬咁.......
多謝師兄, 睇完周身虫咬咁.......
jo2joe 發表於 8-11-2011 12:01 AM

大大,咁就要快的比錢捉虫了~~~~~~~~:66:
呢隻堅堅堅係正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
真係好索喎~~睇到心郁郁想入返條女牙
3A 的女角真係重口味, 好聽叫有特色, 唔好聽果句...............真係好樣衰, 同60-70年代老夫子漫畫中的八婆/乞人憎的靚女一個餅印! 我係70後~~感覺特別強烈! 雖然不是想踏大大個場, 但一見佢個樣, 真係無名火中燒, 想打佢一鑊 :68:
3A 的女角真係重口味, 好聽叫有特色, 唔好聽果句...............真係好樣衰, 同60-70年代老夫子漫畫中的八婆 ...
hongwohse 發表於 11-11-2011 11:29 PM

CHing 我都係睇老夫子大, 但各花入各眼, 你睇真 d 佢全個 look ~ 我就打唔落手了 ~ :35:

CHing 我都係睇老夫子大, 但各花入各眼, 你睇真 d 佢全個 look ~ 我就打唔落手了 ~
ATOM2003 發表於 12-11-2011 01:29 PM

超人兄, 這張影得好靚:52:
回復 43# ATOM2003
我都係喜歡日系d 頭雕多些....個全個look,,,唔, 都係,,,,第一隻手我接受唔到, 第二個樣,尤其個嘴, 真係好想抽多佢一鑊  . 不過佢比B 女好d, B 女最乞我憎的囡囡公仔, 3A 係第二, 芭比第三
Sorry~~唔小心又喺你場搞事:64:
不過你自己喜愛就冇問題, 因呢d 嘢真係各花入各眼