Toysdaily 玩具日報

查看: 10368|回復: 48

[3A/ threezero] 我的 3A 香草公主 TQ 雙妹嘜 拍拍拍 ~ ( P.2 P.4 新相 )

Ashley Wood 設計的 Tomorrow Queen 線條真係一流,好有 Art Feel ~ :D

真係好正呀﹗3A 女 FIGURE 真有另一味道﹗不過就唔太方便拎返屋企玩:47:
:63:好索呀!未買
真係好正呀﹗3A 女 FIGURE 真有另一味道﹗不過就唔太方便拎返屋企玩
vegeta 發表於 3-11-2011 08:12 PM

哈哈, 我都有依個問題, 真係唔太方便拎出黎玩, 琴晚拎返屋企後海關只知係3a野.....
我未敢拎出黎見光.
呢種線條,真係世間難求:$
本身一直都對tq無興趣, 見人有我有的心態入咗, 原來真係好正.
:love:
真係好正呀﹗3A 女 FIGURE 真有另一味道﹗不過就唔太方便拎返屋企玩
vegeta 發表於 3-11-2011 08:12 PM

華人思想較保守,要將她當作是一件藝術品,就借 TQ 來教育一下關員和下一代吧 ! :$
華人思想較保守,要將她當作是一件藝術品,就借 TQ 來教育一下關員和下一代吧 !
ATOM2003 發表於 3-11-2011 08:23 PM

:63: ... I did not get this one ........  is Little Shadow also in such a good body shape :35:
回復 7# ATOM2003
X2:34::71:.....good ar!!
頭像被屏蔽
ATOM大大, 見你的TQ皮膚好儉很好, 有沒有LUCK油的情況?? :unhappy:
哈哈, 我都有依個問題, 真係唔太方便拎出黎玩, 琴晚拎返屋企後海關只知係3a野.....
我未敢拎出黎見光.
varitronix 發表於 3-11-2011 08:19 PM

好彩我個關員好開通,尋晚幫TQ擺pose影相:66:
ATOM大大, 見你的TQ皮膚好儉很好, 有沒有LUCK油的情況??
varitronix 發表於 3-11-2011 11:30 PM

varitronix 大大, 3A說已得知 TQ 大腿部件掉漆因由,叫大家不用擔心 ~ :$

並會負責和盡快主動公佈處理事宜 ~ !  :handshake:   玩 3A 真的安心又開心 ~ !  :43:
好彩我個關員好開通,尋晚幫TQ擺pose影相
speedmarkedmond 發表於 3-11-2011 11:48 PM

那麼有沒有承機把 TQ 最私密的飾物給關員開一開眼界呢 ~ :p
好似隻貓,正!