Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 我的 3A 香草公主 TQ 雙妹嘜 拍拍拍 ~ ( P.2 P.4 新相 )

鍾麗"提":):46:^^^^^^^^^^^
varitronix 大大, 3A說已得知 TQ 大腿部件掉漆因由,叫大家不用擔心 ~

並會負責和盡快主動公佈處理 ...
ATOM2003 發表於 4-11-2011 01:05 AM

我都聽聞台灣那邊大大都有相同問題, 他們應該會發信通知3A情況.
不知3A可如何事處理? 會否再出2.0多寄用家一隻. :D
那麼有沒有承機把 TQ 最私密的飾物給關員開一開眼界呢 ~
ATOM2003 發表於 4-11-2011 01:10 AM

當然有~~海關員竟然話做得咁detail:x
正啊:handshake:。。。。
回復 18# speedmarkedmond

好好的關員:71:
very nice!!!!!!!!!! 3A is real nice!!!!!!!!!!!!!
回復  speedmarkedmond

好好的關員
s3gundam 發表於 4-11-2011 11:03 AM

Thx~~:64::77:
香草公主 TQ 雙妹嘜 ~ :)新相

PRINCESS TQ 手持的太空鎗是私伙來的 ~ :p
支太空槍好match~有冇得買?
支太空槍好match~有冇得買?
peoplehen 發表於 4-11-2011 04:50 PM

支太空鎗其實是 MEDICOM 十年前出的,今天可能買唔翻了 ~ :(
die....................:59:
die....................
thiam 發表於 4-11-2011 05:38 PM

thiam大大 ~ 睇埋呢幅圖先好 ...  :70:

thiam大大 ~ 睇埋呢幅圖先好 ...
ATOM2003 發表於 4-11-2011 06:16 PM

ATOM大大, 你依張相影得好好, 相信未睇過的人會好好奇係咩黎?
影到好似有隻介子咁. :x
ATOM大大, 你依張相影得好好, 相信未睇過的人會好好奇係咩黎?
影到好似有隻介子咁.
varitronix 發表於 5-11-2011 12:02 AM

買過無數玩具也是第一次玩 Figure 有這樣高藝術性的 Parts 在這部位 ~ :love:
黑白TQ配黑白機械人頭, 正到爆. :$