Toysdaily 玩具日報

查看: 2720|回復: 10

[詢問] 弊~ 3A TOMORROW QUEEN 爆腿事件

今天興高采烈購買回來, 一打開, 雙膝爆裂....

請問各位, 我不是從官網購買的 (是從銀X便行店買的), 我可以 SEND 信給3A 嗎?
請問大家知不知3A 既email address (聽講售後服務幾好的....)

有無機會換呢.... 呢隻係我第2隻3A... 估不到質數也不好... SAD 中.....

:45: why???....銀X便行店........在那裏!!
大大,唔使擔心, 將你依張相SEND去cs@threeaonline.com
佢地好怏會回覆你點搞.
不過真係爆得幾勁!
今次TQ腿有掉漆情況:45:

唔該varitronix 大大, 謝謝!
我有點失望 3A 的質素..... 希望有得換啦....
今次TQ腿有掉漆情況
玩具toy 發表於 3-11-2011 12:03 AM

:50::50: 咁大獲!~~
我想問之前的TQ (即是露大脾) 會不會有此問題?
3A 同 間 銀"色"便利店 都 應該靠得住!Call 佢地 la!
掉漆情況好似隻隻都有, 只係差在多定少, 好似著咗對絲襪穿咗咁!!!
:31:
可以試下返便利店問下, 或打電話...
我之前有Friend換左個TK頭. 打俾佢地先, 可能有得換...
祝君好運~
:45:係有...但今次普遍嚴重啲!!
係有...但今次普遍嚴重啲!!
玩具toy 發表於 3-11-2011 12:40 AM

會唔會好似上次ZOMB咁出多個2.0版本 (FREE) :66: