Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ENTERBAY 1/4 幪面超人可动系列正式启动

我想問1/4嘅FIGURE有幾高???
wa, 大新聞, 出得靚就正啦
我估只有昭和嘅人臉版權係齊嘅, 同1/4咁大, 唔玩"除頭盔"唔合理同: 可能GIMMICKS有:
1. "除頭 ...
samurai 發表於 3-11-2011 09:41 AM

:DD我大貪d,要真人發聲"輕先"!正
我大貪d,要真人發聲"輕先"!正
麥師 發表於 3-11-2011 06:08 PM

HaHaHa.....I really like your 輕先!!sound like hensin!!
I want a real, authentic "Black" Action Figure.  The one from medicom suucks big time ! :56:
請間.Enterbay 幪面超人 幾時出:o
請間.Enterbay 幪面超人 幾時出
O.K.TAK 發表於 3-6-2012 03:27 PM

出左Rambo先
BILL爷:HD 旧1号 最后调整中,11月底驾到∼
EB發力了

看來年尾是拉打同李小龍
I want one if the price is ok.
如果跟真人頭雕
我會考慮的
不過以Bill爺性格  如果有頭雕點都會有一張半張矇查查0既相釣下我地癮~
看來跟人頭0既機會比較微
看圖就無懈可擊了!:71:
佢d野次次都雷聲大,雨點少。有無得繼續出落去都成問題。如果無本鄉猛像真頭雕都費事諗!
你睇佢同Medicom ...
買買買 發表於 25-10-2012 11:40 AM

睇個樣都唔會有,本鄉猛個肖像權應該分開的
越出越大... 1:4 點玩呀?

除左怪金剛同甲蟲女, 個個拉打都係頭盔人
出d真人, 幹部先見真章.

一個個1:4幹部棟響屋巧京京  :69:
1/4 HD 假面骑士 将会在终结者2之前来袭∼ 12月中旬发售∼ 12月上旬正式发布