Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ENTERBAY 1/4 幪面超人可动系列正式启动

回復 8# kevinwong4ever

我最怕出得好,我就要破財烏!!!
1/4....除非我好似陳振聰住山頂大宅啦~ :p
都好嘅,有多個選擇,唔好等M記拉打獨大。
但1:4就好似大隻咗啲,希望眼可以着燈 ...
kafai1978 發表於 2-11-2011 14:25

咩M 記獨大呀?
EB 同M 記有合作關係先俾license EB 出1/4 Rider 咋
1/6 Rider 仲係M 記天下
EB 加油!!!!!!!!!!!!
回復 17# H.K壞孩子

咁先好,可以同HT有良性競爭:67:
1/4 太大喇,

拉打系唔同其他人物,越買,你會越想儲齊。
1/4 ,如果唔丟盒,玩得六七隻,已經成棟衣櫃咁。
就算肯丟盒,一般 display 櫃,夠得高o黎,唔夠橫,放唔到幾多隻~~~

講真,多個選擇係好,不過呢個系列我唔睇好。
不過eb 好多 預告左既野都冇野消息.... batman.... kobe.....
Surprise me!!:D I need to build another cabinet for this!!! :!

唔好出1/4

直頭將拉打人間體 出過

放落UU系列到 比起出1/4 會更多人支持囉:no:

衣家先出1/4 仲要出1號....要買既...都買齊1/6....真係好窄...
我會期待佢出電腦奇俠。。。。。:67:

how about the 1/4 motor......
no motor, not rider
回復  kevinwong4ever

我最怕出得好,我就要破財烏!!!
H.K壞孩子 發表於 2-11-2011 03:10 PM

如果出得靚破財都要.但係點都係等佢大貨見街先好決定.
回復 28# woowoobb

絕對認同!!!!
:o 出得好就出血!出得唔好就止血!:no: 自己都唔知想點?
too biggggggggggggggggggg :no: