Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ENTERBAY 1/4 幪面超人可动系列正式启动

出拉打真係長出長有,而且唔怕俾人話頭雕唔似,標爺果然醒目:66:
好野唔中
希望eb出好d打ht:66:
If the final product is good and the price is acceptable, can consider!

Rider #1 is too classic
居然攞到日本仔rider license??:66:
我要decade:handshake:
real surprise!!!!!!!!!!!!!
我要RX
HT可能話:你出昭和,我出平成超人:66:
太大隻唔係咁好睇及好玩,加上價錢一定超貴,有錢我都寧願買iPhone 4S、PSP Vita 或買支鏡頭重好啦,
jackkei 發表於 2-11-2011 02:21 PM

買鏡頭啦,遲D可能香港無左無限 數據 上網,買iPhone都無用武之地。或者買1/4rider仲好啦
期待新品!! :71:
我仲未入1/6black,可以睇下1/4至決定。
我估只有昭和嘅人臉版權係齊嘅, 同1/4咁大, 唔玩"除頭盔"唔合理同: 可能GIMMICKS有:
1. "除頭盔"露人面;
2.眼著燈;
3.BELT風車會轉?!
佢齊晒以上嘅野我一定陪佢癲!!
頭像被屏蔽
我估只有昭和嘅人臉版權係齊嘅, 同1/4咁大, 唔玩"除頭盔"唔合理同: 可能GIMMICKS有:
1. "除頭 ...
samurai 發表於 3-11-2011 09:41 AM

咁堅的話.....我入Black.....

不過Black唔可以除頭盔
哇!!沒黎幾日呢個消息震撼呀......!!!! 又勾返我D情意結!我要1號!!!!但點解可以搞到個拉臣????