Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.87~~~Smart Brain 量產兵團~~~Riotrooper

未買 Diend 真係出事啦~~~~呢隻再販機會幾乎接近零~~~
而家已經底過二魚~~~~我諗有開倉時會出現驚喜價 ...
Somebody_Ex 發表於 3-11-2011 03:50 PM

除此之外,市面價仲要5魚添......:49:
rio 正野黎,但小件左d lo/....:(
我等佢變死貨
E隻比SHOCKER 重弱雞...........
配件少十分失望
一文字 發表於 2-11-2011 10:06 PM
今日已經有鋪割價散貨~~~真係現實~~~~:(
謝謝分享~~~~~~~~
TSING~YI 發表於 2-11-2011 10:39 PM
THX Tsing Yi 兄支持~~~~~~~~:DD
十卜......................他們人海戰術打失敗過主角.......
wing0boy 發表於 3-11-2011 04:32 PM
THX wing sir 支持~~~~~~我無人海 riotrooper 呀~~~~~:DD
十卜some大~~~
佢變死貨原因我相信都係因為佢個價真係..............
siu_jimmy 發表於 3-11-2011 06:25 PM
THX siu jimmy 兄支持~~~~~:DD
遅れてしまいました。
うん!いいですね!Support!!

遲0左0黎Support添~哈哈!!
影得好好呀~some大!
除此之外,市面價仲要5魚添......
pein 發表於 3-11-2011 07:05 PM
我都見到~~~~一隻麻麻地GE SHF 要賣到咁貴~~~DCF 反而重平過佢~~~:(
rio 正野黎,但小件左d lo/....
怪物et 發表於 3-11-2011 11:27 PM
吸引力真係勁缺~~~:cool:
遅れてしまいました。
うん!&#123 ...
Lobo 發表於 4-11-2011 10:19 AM
Thx Lobo 兄支持~~~~一啲都唔遲呢~~~~:)
我反而等緊你個攝影帖~~~:handshake:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~:)呢個月出GE SHF 又係一條血路呀~~~:help: