Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.87~~~Smart Brain 量產兵團~~~Riotrooper

Agree virtualman大大!
頭像被屏蔽
靚相,support:71:
support
隻黑太膠...
辛唔辛苦一次過出兩個post
zero~004 發表於 2-11-2011 09:26 AM
THX zero~004 兄支持~~~~比起 faiz 呢隻 riotrooper 唔算膠啦~~~:DD
相就上個禮拜影咗架啦~~~~只係差打文介紹啫~~~唔算辛苦~~~:77:
ER......... 二百幾買乜都無野玩o既雜兵我情願 faiz-系儲少隻都唔拘囉...........
係咁多啦............
玩具 發表於 2-11-2011 09:45 AM
可有可無GE一款 SHF~~~~無擺魂限我諗係想搏多啲銷量~~~:(一人買幾隻做情景咁啫~~~某程度上好似成功咗~~~:^
Support some big once again!!!!!!!!!!!!!!some big 出品,必屬佳品!
ping_ho 發表於 2-11-2011 09:48 AM
多謝 ping_ho 欣賞~~~太畀面啦~~~:77:
又走入嚟支持下 Some 大, TD 嘅 SHF 達人!

都係將注意力集中返係呢個月出嘅 SHF 上面 ...
Englishman 發表於 2-11-2011 09:57 AM
THX Englishman 支持~~~~呢個月計落都幾金~~~:55:
十卜some大!!!
始終唔鍾意佢塊面:38:
可以買多兩隻,俾diend吹雞
其待打後的555系列的SHF同電單車
leowaiwai 發表於 2-11-2011 10:18 AM
Faiz machine is a must~~~大家一齊等啦~~~:)
十卜some 大既分享
其實真係好佩服some大,常常可以係短時間之內出到高質素既分享貼
timothy276217 發表於 2-11-2011 10:19 AM
THX timothy 兄支持~~~~無出帖咁耐有啲週身唔聚財咁~~~~可能犯賤呱~~~:shy:
簡簡單單,反而我覺得faiz系列暫時出得最好係佢...........
小武 發表於 2-11-2011 11:00 AM
又唔係差~~~其實本身個設計可以好啲GE~~~簡單都可以型住咁畀人KO嘛~~~:DD
支持大大post...
老文 發表於 2-11-2011 11:02 AM
THX 老文兄支持~~~~~~~:78:
佢既設定都幾好吖! :D
Your great posts are my must read thread! :71:

I have no time to write report for it and let me share my photos in your thread after recover of UCentre web album later... :shy:
強帖怎能不十卜,更要係some大的post:71:
some大終於出帖la,十卜:$
話說我都未入手添
不過仲有好多野要入:unhappy:
555兵仔,gaia,gamel,騎士:no:
呢隻嘅水準有 dd 出乎小弟意料,不過笨呆睇黎對佢本身嘅造型並冇好大信心(小弟都唔多喜歡佢塊面 :o ),所以包裝宣傳方面...... :70:

小弟開始有 d 担心十五面鬼嘅 SHF (雖然仲未有公布,但係出都應該係時間問題,只係會成隻出過定係用附加套件形式,以及係唔係暈限),佢個比 RT 更加唔多討好嘅外形.... :70:
呢隻已經跌穿兩舊
msz006_ver.ka 發表於 2-11-2011 11:18 AM
趁重有人記得~~~炒唔起就要快手散貨~~~:74:
已入,但誓會入多2隻~~~
因為第一隻嘅qc嘛嘛~~~
pein 發表於 2-11-2011 11:27 AM
pein 兄竟然對兵仔熱血向~~~:@
雜魚連配件都少過人:DD