Toysdaily 玩具日報

樓主: Johnnie.Ridden

[玩具報告] 天下至賤 Marvel Legends-Deadpool

孩記的ML DP除了造型比TOYBIZ版美觀耐看以及全裝備可脫外玩起來遠不如TOYBIZ版

我後來也買了TOYBIZ版 ...
gsd748 發表於 1-11-2011 11:55 PM

headpool!!:shiny:
<-----------------------
HAHAHA
Add marks for your great report!  :71:
其實睇左大大果個DEADPOOL POST我先中毒,先好想好想買隻雙人裝DP....
我最想改隻X-Force版既DP出來...
Johnnie.Ridden 發表於 1-11-2011 07:00 PM

其實如果X-Force漫畫仲可以出多一年倒,而Deadpool又冇離隊&#22021;,到時Hasbro出X-Force Deadpool係不無可能的~

gsd748 發表於 1-11-2011 10:55 AM

Headpool :71::71::71:
執邊綠色個隻咩黎:(
Add marks for your great report!
Douglas.M.Saint 發表於 2-11-2011 12:12 PM

多謝德哥支持!:)
其實如果X-Force漫畫仲可以出多一年倒,而Deadpool又冇離隊&#22021;,到時Hasbro出X-Force Deadp ...
Devil_Fudou 發表於 2-11-2011 01:45 PM

如果係就好啊,我唔介意佢舊模新色,出隻X-FORCE版既DP出來加....哈~
如果係就好啊,我唔介意佢舊模新色,出隻X-FORCE版既DP出來加....哈~
Johnnie.Ridden 發表於 2-11-2011 03:38 PM

因&#29234;Deadpool始終人氣唔錯,而且X-Force Deadpool只係repaint都ok,Hasbro冇理由會放過呢個機會
只係冇耐前2Pack先出完,理論上唔會咁快又出一隻Deadpool

但如果用陰某論去諗,2Pack出果套漫畫入面只出&#21655;幾期既藍黃X-Men Costume,而唔出X-Force
就係留返X-Force之後再出,咁就可以賣多隻Deadpool
最衰我去SDCC同NYCC都唔記得問佢地呢樣野~XD
因&#29234;Deadpool始終人氣唔錯,而且X-Force Deadpool只係repaint都ok,Hasbro冇理由會放過呢個 ...
Devil_Fudou 發表於 3-11-2011 01:59 PM

DEADPOOL啊:sad:好想要啊....
話說師兄去到SDCC同NYCC,真的很羨慕...
DEADPOOL啊好想要啊....
話說師兄去到SDCC同NYCC,真的很羨慕...
Johnnie.Ridden 發表於 3-11-2011 08:23 AM

都係機緣巧合先有得去,我諗下年應該去唔到&#13774;喇:55:
都係機緣巧合先有得去,我諗下年應該去唔到&#13774;喇
Devil_Fudou 發表於 3-11-2011 10:01 PM

下年我都想去睇下...因為我呢邊去NY,應該都好近....
下年我都想去睇下...因為我呢邊去NY,應該都好近....
Johnnie.Ridden 發表於 3-11-2011 01:34 PM

你&#21946;邊度話?
你&#21946;邊度話?
Devil_Fudou 發表於 4-11-2011 04:38 AM

我係MONTREAL...
我係MONTREAL...
Johnnie.Ridden 發表於 3-11-2011 07:32 PM

啊~~~ 去NYC的確唔係好遠~ 下年NYCC你應該要去啦~
雖然冇SDCC咁正,但係大概只係細3/4左右,有好多booth都係同SDCC一樣