Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] sad 貨隊長

關閉 [複製鏈接]
我唔抹煞有小部份因呢件事去攪事  因為維園間唔中都有d咁o既人出現  天下之大  無奇不有  但好肯定 HT 今次 ...
老孫 發表於 31-10-2011 12:43

agree...我手頭重有4張訂單, 由而家開始唔訂了, QC好先買現貨
基本上全部都係sad貨, 全部都要番廠 ...

皮帶扣 ...
首先表明立場  我係覺得 HT 今次隻公仔做得好差  我買咁耐未試過咁樣  就算 SAD 最多 只係小錯處  依家個頭 ...
老孫 發表於 31-10-2011 11:45 AM

赞同,看到某个论坛,有个会员一说到HT的品质问题马上将那会员block死,还加了莫须有的罪名给他。
  过后才看他们之前的帖,原来那边的论坛版主大量购买和存货,打算炒价钱。而且订了超多CAPTAIN AMEIRICA的。
      极度怕贬值。
      真的很无言。。。
我都訂左, 佢地有出過batman同Joker經驗, 希望好D啦.
但由而家開始, 唔訂了, QC ok先買現貨
kmtang 發表於 31-10-2011 12:44 PM

我諗89batman & joker仲未開工應該就冇事ker.....如果係要驚都係驚隻船長先啦....佢同CA都係差不多咁上下時間開訂咁上下時間開工又咁上下時間出貨, 同一隻船ker機會都好大, 所以佢地好大機會會齊齊沉船kar....!
留意下圖
toys991 發表於 31-10-2011 10:22 AM

六神合體... it's the most hot-selling item from HT :77:.   Its appearance can be changed on bi-weekly basis though. :38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
這個版其實也不中立了

上星期五有位c兄在版上發了一篇標題為"因CA事件要退出玩具界"的POST

結果不到1 ...
nelog 發表於 31-10-2011 03:46 PM

Yes! CHing you are the best!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

哩度叫  12”人偶討論區

討論一定有 正面同負面 , 一定有人讚 / 彈

o吾係一味 唱好 , 甘樣  ''點討'' /  ''點論'' ?

====

指出一件玩具既缺點 , 係希望 生產商 佢地可以看到我地既 留言

從而作出改善 , 對 玩家 與 商家 都是有益的

正所謂 苦口婆心 , 忠言逆耳
回復 70# WACOM

負面批評就比人移去市場情報區~ 睇怕呢個post 都難遭厄運~ 甚至鎖post!
依家HT 擺明吾換比你班儍仔! 你吹得我脹咩! 迫你無奈接受既態度!
吾知HT邊條友諗埋d 度縮野!!
頭像被屏蔽
是时候清醒了。。。HT 我对你们的态度极度失望。。
我想講! 我吾係對今次CA失望!!
而係你地將d次貨翻pack 比d 客當新賣!!
換貨又比d次貨比人換! 以前你地會標明呢盒換過乜, 但依家求求其其翻pack 就算!
以前換貨一兩盒已ok.  但從mark V, Alice 同 Captain...
換黎換去都係爛~ 我真係好失望同心痛!
自己一直支持開既品牌竟奕成甘~