Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] sad 貨隊長

關閉 [複製鏈接]
好明顯 大大換左未?

我以為第二批好過第一批, 我真係太天真了
我諗起碼過多幾批先得
貨不對 ...
kmtang 發表於 30-10-2011 08:32 PM

未過2日先換....~ 如果呢個位SAD 係成個body換/淨換衫呢?>?>
今次隊長真係sad 到爆, 我係24號貨, 大家可以留意下有冇我既defects:

1. 右眼角崩左
2. 星下紅色位置走 ...
kmtang 發表於 30-10-2011 07:05 PM

Sad is sad... :42:   why would others 插 you? :?
未過2日先換....~ 如果呢個位SAD 係成個body換/淨換衫呢?>?>
lingchung 發表於 30-10-2011 20:40

我都係件杉有撻色, 佢根本冇可能現場同你除杉, 所以要你成隻換, 所以叫你自己check清楚....
Sad is sad...    why would others 插 you?
roundbun 發表於 30-10-2011 20:56

話HT D野唔得會俾人插到7彩
話HT D野唔得會俾人插到7彩
kmtang 發表於 30-10-2011 21:12

我就好好彩, 成隻野都 OK,
係比左隻右右鞋我 :(
好明顯 大大換左未?

我以為第二批好過第一批, 我真係太天真了
我諗起碼過多幾批先得
貨不對 ...
kmtang 發表於 30-10-2011 08:32 PM

CHing個第二批好大可能係來自第一批, HT将第一批d sad貨改善少少之後再當係第二批來賣返比大家. 大家諗諗下CA隻隻都有問题, 個個CHing都要換返隻正常ker, HT邊有甘多隻全新ker比大家去換.
如果收到 call 都唔知好唔好去攞?
CHing個第二批好大可能係來自第一批, HT将第一批d sad貨改善少少之後再當係第二批來賣返比大家. 大 ...
thiam 發表於 30-10-2011 21:23

唔好意思咁講,
我去換時睇左好多隻, 隻隻都有唔同問題
今次係我第一次睇咁多...
平時就算Iron man mark iv & vi, 我都係比較兩盒即走之後唔駛換的
QC今次真係差幾皮
"所以女同玩具係一樣~唔駛太傷心~~"

兩樣都吸錢o個下弊! :help:
其實我覺得個樣好過官圖, 但D色真係唔OK!!!
唔好意思咁講,
我去換時睇左好多隻, 隻隻都有唔同問題
今次係我第一次睇咁多...
平時就算Iron ma ...
kmtang 發表於 30-10-2011 09:59 PM

如果你話十隻里邊一隻係sad貨ker話咁或者仲可以話係QC ker問題, 但係依家係隻隻都有問題, 呢點好明显係間公司ker問題, 以最終都係間公司決定照樣将d sad貨賣返比大家. 以最可惡係HT完全唔諗住作出任何ker回应!!!!
頭像被屏蔽

我昨晚去攞CA,結果簡左7盒先ok!我覺得今次o的QC真係差到爆!!
而且攞貨途中,有個Sale比說話我聽(話只可比我睇x盒)!
頂~~你d貨QC ok我就唔駛簡咁多盒la!
之後我就回佢一句"你唔比我睇,我咪唔攞住,轉頭再黎過"!

P.S. 新貨裡面有d貨條皮帶已修正,而有d就無!
唔知係咪好似有d Ching咁講,第一批d sad貨
改善少少之後再當係第二批來賣!
我昨晚去攞CA,結果簡左7盒先ok!我覺得今次o的QC真係差到爆!!
而且有攞貨途中,有個Sale比 ...
ringokww 發表於 31-10-2011 00:18

我估係第二批修正左,
不過第一批又未比人拎哂,
咪有兩款囉
我係8月中先訂, 有排先到我拎
諗緊放唔放張單出去算數