Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] sad 貨隊長

關閉 [複製鏈接]
呀....>< 好擔心到時D貨.....最衰唔識野...原本HT派野咁慢......BID左D咁後期既單...
E+手頭上有3張.... ...
rayli0503 發表於 31-10-2011 11:06

根據之前既product, 越後既有咩大錯都改返好, 所以後期有後期好, 不過而家HT既作風好難講, 好似呢隻咁多人嘈, 佢地當無事完全冇回應過
而家等 CA &#22021;心情如同被判死刑 , 問題係未知點死 ? 打針 , 電椅定問#??:42::56:
根據之前既product, 越後既有咩大錯都改返好, 所以後期有後期好, 不過而家HT既作風好難講, 好似呢隻咁 ...
kmtang 發表於 31-10-2011 11:17 AM

希望啦><
另外知唔知MK 2 同船長大約幾時派貨??
首先表明立場  我係覺得 HT 今次隻公仔做得好差  我買咁耐未試過咁樣  就算 SAD 最多 只係小錯處  依家個頭唔得  就成件野o既靈魂就死曬  我依家唔係買道件配件  就算係買配件  件衫同埋槍袋腰帶都完全唔合格  我尋晚花左好多時間盡量整好隻公仔  一路整就一路火  點解畀千幾蚊去做咁多野要自己 DIY  最終點樣整都好   個頭同d衫顏色車線就整唔到  想盡救都冇能為力  依家又唔係做 iron man 個d公仔 車布造衫都唔掂  d 線車錯曬  d星星又痴錯 又爛  有圖有真相  有d野無得呃  只係大家觀點角度  要求高低問題  討論平台  就係畀人發表不同意見  如果版主規定  不准有批評 HT 聲音出現  會在版規說明  咁就以後都唔會有人講 HT 壞話啦
根據之前既product, 越後既有咩大錯都改返好, 所以後期有後期好, 不過而家HT既作風好難講, 好似呢隻咁 ...
kmtang 發表於 31-10-2011 11:17 AM

d消費會...hai~~~~~~........真係冇好講.
侯活為左慶祝萬聖節, 出隻"哈佬喂版"山寨隊長俾各位玩家, ching你呢隻係限量版, 好野黎架~~:36:

回復 49# 老孫

冇計啦,怪得邊個丫...
隻CA出到差成咁都仲有人話出得好,話出得唔掂果班人先有問題,又話冇實物係到亂吹...:38:
我係HT見到都開心死啦,求其出隻野都有班人咁支持自己,有咁既質素都收到貨既玩家,就自然有得過且過既賣家啦:45:
頭像被屏蔽
回復  老孫

冇計啦,怪得邊個丫...
隻CA出到差成咁都仲有人話出得好,話出得唔掂果班人先有問題,又話冇實 ...
liuwaihung 發表於 31-10-2011 11:59

我都係有實物先敢出post渣, 呢度好多人都好惡
首先表明立場  我係覺得 HT 今次隻公仔做得好差  我買咁耐未試過咁樣  就算 SAD 最多 只係小錯處  依家個頭 ...
老孫 發表於 31-10-2011 11:45

我見到D好激進反HT個D人俾人ban, 再見到HT係TD登廣告, 我希望版係依然中立的.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
死啦, 而家好驚我訂o既89batman & joker 都有咁多問題......兩隻野成3k....
第一次玩HT 咋....希望唔好令我失望!!
我唔抹煞有小部份因呢件事去攪事  因為維園間唔中都有d咁o既人出現  天下之大  無奇不有  但好肯定 HT 今次隻公仔係造得好差  我會考慮唔再訂 冇貨買唔到就算  總好過激氣
死啦, 而家好驚我訂o既89batman & joker 都有咁多問題......兩隻野成3k....
第一次玩HT 咋....希望唔好令我 ...
initial 發表於 31-10-2011 12:39

我都訂左, 佢地有出過batman同Joker經驗, 希望好D啦.
但由而家開始, 唔訂了, QC ok先買現貨