Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [價錢帖]那些年....我們玩過豪快的日子!

Nice job.

BTW, mine has longer left leg than right leg.
=>>The hip joint of L. side is low ...
genesicgaogaiga 發表於 28-10-2011 01:29 PM

又唔多覺喎!等我今晚超超先!:43:
Looks good ar!!:$:$
入嚟運吓吉先!
nice _ _ _ _ job!:p
威大尋晚有無煲飯食呀?

有就可以講啦:

What a nice 煲 job!:$
滲線王又黎喇!:D  你有冇幫d大餅滲線架?
呢兩舊有人幫你油得靚靚、幫你砌埋、補哂偷膠、對腳換左金屬件、比埋一對刀氣,相信出面代砌既模型師一定做唔到!
:43::43::43::43::43:
滲左線真係靚好多wor :shiny: 不過我都係等特搜先買 :78:

未有特搜王,玩住鞋底王啦!
未有特搜王,玩住鞋底王啦!
Panzer 發表於 28-10-2011 06:01 PM

我要軟飯王!:63:
唔係抽水,認真個句,威大d pose確係得。低可動都玩到盡,影左一晚都抵呀!

Btw,做乜爆白膠漿?上火乎? ...
catcat 發表於 28-10-2011 11:37 AM

白膠漿黄黄地既 :Q
白膠漿黄黄地既
cwpp 發表於 28-10-2011 06:33 PM

燈光問題姐.......燈光問題姐.......:(
Really wanna buy it after reading your post!  Adding panel lines for it?  How much time u spent on it? :)
Really wanna buy it after reading your post!  Adding panel lines for it?  How much time u spent on i ...
Douglas.M.Saint 發表於 28-10-2011 10:54 PM

德哥,滲線用左兩粒鐘!看似好耐,但係非常值得!
Nice job.

BTW, mine has longer left leg than right leg.
=>>The hip joint of L. side is low ...
genesicgaogaiga 發表於 28-10-2011 01:29 PM
那個位係可以推上推落的^^
呀....有點中中哋tim......:34::34: