Toysdaily 玩具日報

查看: 7342|回復: 33

[分享討論] 童年的回憶........80後的童年夢

80後的我...
童年時最愛看既卡通 就是 魔動王、魔神英雄傳、機動警察、恐龍戰隊、還有一系列的勇者系列

今天...完夢了..我的第一隻 超級地隱俠

童年夢

登龍劍都是我的童年:$
80後應該還有很多童年夢要完,
我70後亦一樣.............
80後應該還有很多童年夢要完,
我70後亦一樣.............
Sun$hine 發表於 26-10-2011 01:11 AM

那些...已經很難找...如恐龍戰隊、勇者系列.......:shy:
就算勇者王 宜加出果個...都唔係 變身合體的........:no:

就算有...都超貴................:time:

有呢3隻都好滿足了.....
話說 想當年我都有一套6神合體、恐龍戰隊..可惜比迫掉晒........:sad:
6神合體掉左:50:
我的至愛之一..........................
6神合體掉左
我的至愛之一..........................
Sun$hine 發表於 26-10-2011 01:29 AM

其實果時..在垃圾桶檢回來的......應該都係ko野......
不過全隻都係合金...又凍又重 好好玩....
因為 冇位..先被阿爸阿媽掉左.....
"因為冇位..先被阿爸阿媽掉左..... "
很多人小時侯也曾遇過的悲慘經歷!!!
i m 70後, i have preordered and i m now waiting to get that
回憶回憶!!! :43:

回憶回憶!!!
Mikehk@ 發表於 26-10-2011 09:20 AM

:79: 買貴左的回憶~~~~~天火
:50: 買唔到的回憶~~~~~星星叫/黑象文
:68: 銀河文~~~~好多人恨都恨唔到(((<<<高追除外)))
出左啦! 正呀超級地隱俠
好正的超級地隱俠啊,真系我地童年的回憶,如果好似龍神丸的那樣送埋大地個人仔就好了,呵呵,唔知會不會出風標俠同水卷俠呢?多謝師兄分享
太貴喇, 依家出親&#21874;玩具, 全部TARGET都係中高收入&#22021;7,80後
正野!!~

樓主, 想問下呢隻實唔實淨?
我怕玩得多會鬆, 尤其呢隻有得變形~~
正野!!~

樓主, 想問下呢隻實唔實淨?
我怕玩得多會鬆, 尤其呢隻有得變形~~
大次子 發表於 26-10-2011 01:09 PM

都好實下....