Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Oldcat

[玩具報告] DID 101st Airborne Division -- Band of Brothers (多圖)

當年應該七魚樓下,上週有見過 MK 一帶貨尾八魚多
入前留意,body 係唔得嘅
Oldcat 發表於 6-11-2011 08:56 PM

八魚都ok,玩得 ht 多,開始討厭.....:53:
早兩日有到過 ins、小萬,不過找不到:63:如果 mk 是否加旺?
套世裝真係好得,無論如何謝謝先 :)
回復 31# Osaka_JP

皆浪,投注站對面都有見過:78:
多謝資料,thank you very much!
再現加旺。go check check la
再現加旺。go check check la
bababa 發表於 9-11-2011 12:26 AM

過兩日先可以出去,希望到時仲有貨啦,謝謝大大幫忙:)
過兩日先可以出去,希望到時仲有貨啦,謝謝大大幫忙
Osaka_JP 發表於 9-11-2011 10:53 PM

呢隻都算偏,唔係太多人有愛:p
應該買到嘅:52:
今日去過加旺細己,1/f 唔見:63:
回復 37# Osaka_JP

煙士—樓都見過下:p
唉,加旺地庫火車男呀,c hing
:50:
先多謝咁多位師兄提供資料,但經過今日,發覺原來有其他品牌可以選擇,可以考慮脫離HT系列啦!
先多謝咁多位師兄提供資料,但經過今日,發覺原來有其他品牌可以選擇,可以考慮脫離HT系列啦!
Osaka_JP 發表於 12-11-2011 01:00 AM

但老實講,真係兩樣野,玩法大不同:75:
同意,我可能始終仲意軍事系列,之前HT真係出得唔錯,後來停產升格,又照跟,差不多出乜買乜,但可惜越出越離譜,價格又唔合理,真失望,近期就算出到幾靚都唔想買Lu!
因為師兄呢個post,再提醒自己玩樂意向,thank you!