Toysdaily 玩具日報

[Medicom] Amazon.co.jp限定 RAH 岸邊露伴 六壁坂ver.

Amazon.co.jp 12月31日截止訂購,2012年4月派貨: Amazon.co.jp限定 RAH 岸邊露伴 六壁坂ver. 19,000Yen

又一必入佳品,上次冇買嘅朋友,記得留意啦!
又一必入佳品,上次冇買嘅朋友,記得留意啦!
diodio18 發表於 22-10-2011 10:25 PM

Waiting for you to post those new RAH JoJo :shiny:
六壁坂ver是什麼意思?
咁出法, 唔追啦~~有基本形態岸邊露伴巳夠!
始終Jojo 我至愛都係空条承太郎:38:
等睇diodio18的靚相:73:
曄,中晒,可以取代隻景品六壁板,今日去焦仁未見有
這版本都出,必收,唔知遲d會唔會出gucci版呢
這版本都出,必收,唔知遲d會唔會出gucci版呢
吉良 發表於 23-10-2011 01:14 AM

如果出gucci版,figure套衫係gucci出,咁我就唔知買唔買得起啦!:38:
回復 4# simpsons

看看這裡可明白
http://tieba.baidu.com/p/685270981?pn=1
曄,中晒,可以取代隻景品六壁板,今日去焦仁未見有
doggedyin 發表於 23-10-2011 12:23 AM

應該冇咁快開訂,Amazon同M記都未有資料.