Toysdaily 玩具日報

查看: 9561|回復: 17

[玩具攝影] [NECA Aliens] 不怕神一樣的對手,只怕豬一樣的隊友

Hudson: 探測器有反應!敵人愈來愈近......20米....10米.....唔係呀嘛?.....5米?!
Hicks: 真唔真呀?我咩都見唔到wor
Hudson: 疑似係,信唔一定有,唔信都未必冇
Hicks: .........

Hudson: 嘩頂!出現啦! (調頭走)
Hicks: 走咩呀?一齊開火啦大佬

Hudson: 唔掂,我好似有急事.....你上先,我殿後
Hicks: 走還走你咪鬼擋住我前面!

Hicks: 頂.......忍你好耐.........我自己一個都冇咁辛苦

開盒感:
成set入手,銀包已game over, man :79:
兵仔人樣qc係參差,但未至於揀唔到好;我覺得雕工好好,皮膚上返實色但一d都唔覺平板,輪廓好夠
Alien冇咩特別,仲有d軟腳,兩個兵仔反而趣味性仲高
:handshake: CHING影啲相好靚~~
頭像被屏蔽
豬一樣的隊友{:2_277:}
Good post and good photos !!!!  Support !!!!
本來主力係想要ALIEN搭一隻Hudson就算
但見佢散買同一set都係一樣價,緊係入一set啦
點知結果係兩隻兵仔好玩過ALIEN{:1_222:}
『不怕神一樣的對手,只怕豬一樣的隊友』
呢句邊度嚟?近排成日聽到 :p
6"?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 5 字節系統限制: 15 到 10000 字節
6"?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 5 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Grimlock 發表於 27-5-2013 10:55 AM

NECA 人型大約 7"
great shots :71:
『不怕神一樣的對手,只怕豬一樣的隊友』
呢句邊度嚟?近排成日聽到
Assassin 發表於 27-5-2013 10:08 AM

應該係出自果d online game話隊友幫唔到手累佢輸{:1_216:}
正相, 有氣氛~電影感~~~!!:handshake:
「信唔一定有,唔信都未必冇」........哈哈哈哈,對白太搞笑!:71:
正相, 有氣氛~電影感~~~!!
MAX 發表於 28-5-2013 02:01 AM

要佢雕工本身靚先成事:(
豬一樣隊友的苦逼像很有喜感嘛~~下個月等我有錢了也打算收一套:DD